Szulák Andrea nélkül tér vissza az Activity

2016. június 05. - Jasinka Ádám

 Az Activity Show több éven keresztül nem csak az egyik legszórakoztatóbb hazai celebes vetélkedő, hanem talán a régi TV2-s éra egyik utolsó nagy és sikeres műsora is volt. A Szulák Andrea és rövid ideig Csiszár Jenő nevével is fémjelzett produkció azon magyar tévés produkciók egyike, amelyeket könnyű szerrel sikeressé lehetne most is tenni, és lehet hogy egyedül leszek ezzel, de én szívesen néznék új részeket a Legyen Ön is Milliomos!-ból, a Szerencsekerékből vagy éppen A rettegés fokából, de nagyon jó buli lenne egy új szezon Az Erődből is. Ezek a régi klasszikusok lehet hogy picit idejétmúltak, de köröket vernek a legtöbb újgenerációs tévéműsorra. Ennyit a nosztalgikus kitérőről.

szulakandrea.jpg

 A SorozatWiki hozta le elsőként, hogy a TV2 őszre visszahozza klasszikus, celebes game-show-ját, a Bors pedig megkérdezte a műsorral összeforrt házigazdát, Szulák Andreát, hogy ő viszi-e majd a visszatérő Activity-t, és ahogyan az a cikk címéből is kiderül, a színész-énekesnő sajnos nem tudta elvállalni a feladatot a már lekötött színházi elfoglaltságai miatt. Ezzel mondjuk szerintem hátrányból fog indulni a műsor, de a legnagyobb problémát talán nem is a műsorvezető cseréje jelenti majd, ha a TV2 jó szokásához híven a saját, "házi celebjeivel" tölti fel a vendégkínálatot. Az ősszel debütáló Activity egyébként nem a klasszikus, hanem egy gyorsabb, felpörgetett változat lesz, igazodva a megváltozott tévézői szokásokhoz.

 A TV2 - csak halkan jegyzem meg - ezzel fog egyébként válaszolni az RTL Klubon befuttatott Hollywood Game Night-ra, azaz a Gyertek át szombat este! című celebes game-show-ra. A dolog pikantériája, hogy ha jól emlékszem, akkor azért került ez az egyébként NBC-s formátum a magyar RTL-hez, mert a TV2-nek valamiért nem kellett. Most úgy látszik, hogy megint kezdődik a pár éve kimaxolt egymást másoljuk akció, ami olyan párosokat eredményezett mint A gyanú árnyékában - Családi titkok vagy a Vacsoracsata - Hal a tortán. A kérdés egyébként már csak az - persze a műsorvezető kilétén felül - hogy mikor kerül majd adásba a turbós Extrém Activity? A Sztárban sztár utánfutójaként vasárnap esténként? Vagy az egyelőre még adásnap nélküli Star Academy élő show-ja után? Vagy megpróbálkoznak egy hétköznap esti idősávval? Izgalmas lesz az ősz, annyi szent.

A kép forrása: TV2 Sajtószoba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása