Lehullt a lepel; ők az idei Sztárban sztár versenyzői

2016. augusztus 17. - Jasinka Ádám

 A TV2-re immáron negyedjére tér vissza a Sztárban sztár, amely "egyszerű", péntek esti showműsorból igazi halálcsillaggá avanzsált, és úgy nyerte meg a tavalyi évet a maga kétmilliós nézettségével, hogy senki a közelébe sem tudott érni. Nem is csoda tehát, hogy menten bekérték az új szezont, amely szeptember 11-én, a jól megszokott vasárnap esti időpontjában kezdi majd meg a nézők szórakoztatását. Az új évad versenyzői közül pár nevet már augusztus elején kiszivárogtattak, a teljes névsor bejelentésére azonban mindez idáig várnunk kellett.

 A Sztárban sztár eddigi három szezonja elég sok magyar énekest elfogyasztott, ezért is volt különösen érdekes téma, kiket is szerződtetnek majd az új évfolyamra. A negyedik évadban a hölgyek között megtaláljuk Kozma Orsit, Nagy Adrit, Muri Enikőt, Radics Gigit, Polyák Lillát és Király Lindát, a férfiak mezőnyét pedig Kefir, Homonnay Zsolt, Kocsis Tibor, Mészáros Árpád Zsolt, Vásáry André és Veréb Tamás erősíti. A zsűriben Liptai Claudia, Bereczki Zoltán, Majoros Péter "Majka" és Hajós András foglal majd helyet, a műsorvezető pedig ismételten Till Attila lesz.

sztarbansztar_1.jpg

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Forrás: TV2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása