Alapszereplőt rúgtak ki a Gyilkos elmékből

2016. augusztus 12. - Jasinka Ádám

 Az amerikai tévés piac - de talán egyik országé - sem tolerálja az erőszakot, még a legkisebb mértékben sem. A legnézettebb tengerentúli tévéadó, a CBS nem első ízben kénytelen szankcionálni, azonban ilyen messze talán most először mentek. A Gyilkos elmék állandó szereplőjét, Hotchner ügynököt már 12 éve alakító, anno a Dharma és Greg-ben is játszó Thomas Gibson a minap belerúgott a széria egyik producerébe a karakterét illető kreatív nézeteltérések miatt, és nem kellett sokat várni ahhoz, hogy megszülessen a gyártó stúdió ítélete: Gibsont elbocsájtották.

 Akik követik a tévés híreket azok emlékezhetnek, hogy hasonlóan járt a Top Gear műsorvezetője, Jeremy Clarkson is, és régebben a CSI: A helyszínelőkben szereplő George Eads is - bár őt csak részekre tiltották el. A stúdió később közli, hogyan is írják ki a történetből Aaron Hotchnert, akitől - és magyar hangjától, Lux Ádámtól - sajnos búcsút kell venniük a rajongóknak.

thomasgibsonkirugas.jpg

A kép forrása: criminalmindsroundtable.blogspot.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása