Irgalmatlan mennyiségű premier jön a Story4-re

2016. augusztus 11. - Jasinka Ádám

 A Story4 pár éve egyszer már elég markánsan megváltoztatta a kínálatát, és ennek köszönhetően került be például hétköznap estére többek között a Született feleségek is. Idén ősztől viszont újraszabják a délutáni és esti műsorrendjeiket, és kábeladóhoz képest elképesztő mennyiségű premierrel fogják szórakoztatni az őket választó tévézőket. Érkezik többek között egy német krimisorozat, hatalmas meglepetésre jön egy vadonatúj koreai dráma, és visszatér a személyes kedvencem, a Downton Abbey is.

 A Story4 augusztus 29-től indítja meg a hadjáratot a nézettségi csatamezőn, és ehhez kellőképpen fel is vértezik magukat. Kora délután, a Született feleségek után képernyőre tűzik a Heartland című drámát dupla részekkel, amelyet szintén napi vetítésben a Universal Channelt és a TV2-t is megjárt A titkok könyvtára követ, egyelőre csak az első szezonnal. Ez eddig nem túl premierben gazdag felhozatal, azonban augusztus utolsó hétfőjén, 17:30-kor bemutatkozik A fény hercegnője, egy 2015-ös koreai drámasorozat, melynek főszereplője Jungmyung hercegnő, Seonjo király egyedüli leszármazottja.

story4prem2.jpg

 A történet szerint az uralkodó halála után nem a lány, hanem Gwanghae kerül a trónra, akinek első parancsa az volt, hogy eltüntesse a hatalmára veszélyt jelentőket. Miután Jungmyung testvérét és édesanyját is kiiktatta, a hercegnőn lett volna a sor, de testőre és dadája életüket feláldozva kijuttatta őt az országból. Jungmyungnak bujkálnia és titkolóznia kellett, nehogy kiderüljön, ki is ő valójában. Emiatt azonban eladták rabszolgának, és hogy túlélje a megpróbáltatásokat, fiúnak álcázta magát, és egy kénbányában kezdett dolgozni. Arról a céljáról viszont nem tett le, hogy egyszer visszatérjen hazájába és megbuktassa Gwanghae-t.

 A koreai dráma után este hét órától a német, Az utolsó zsaru első szezonja kerül szintén naponta adásba, melyet az Esküdt ellenségek: Bűnös szándék negyedik etapja követ majd. Az esték zárását pedig kilenc órától filmek adják majd, melyek között nem csak mozikat, hanem tévéfilm-sorozatok (Kisvárosi gyilkosságok, Álom és szerelem: Katie Fforde) epizódjait is megtaláljuk.

story4prem1.jpg

 A Story4-re azonban nem csak hétköznap, hanem hétvégente is érdemes lehet odakapcsolni. Szombat és vasárnap délelőttönként ugyanis ezen az adón is képernyőre kerül a H2O: Egy vízcsepp elég című tiniszéria, melyet A dzsungle könyve című animációs sorozat részei előznek majd meg. Szombatonként továbbra is adásban marad a nyáron debütált Parányi varázslat első szezonja, a nagy premierek azonban a főműsoridőben lesznek.

 A hétvége első napján, szeptember 3-án mutatkozik be egy új német krimi, a Gyilkosság baráti körben című tévéfilm-sorozat, melynek főszereplője Dr. Winter, egy híres pszichológus, aki az első részben lányával egy rendkívül gazdag ingatlanmogul halála körüli nyomozásba csöppen. Szeptember 4-től vasárnap esténként pedig megérkezik a Murdoch nyomozó rejtélyeinek kilencedik etapja, amely után este a Downton Abbey ötödik évada kerül adásba. A Story4 őszi műsorrendjének kivonatát a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok megnézni.

Hétköznap:

14:25: Heartland
15:25: Heartland
16:25: A titkok könyvtára
17:30: A fény hercegnője
19:00: Az utolsó zsaru 
20:00: Esküdt ellenségek: Bűnös szándék
21:00: filmek

Szombat:

09:55: H2O: Egy vízcsepp elég
10:25: H2O: Egy vízcsepp elég
11:00: Parányi varázslat

18:00: Gyilkosság baráti körben (Mord in bester Gesellschaft)

Vasárnap:

09:55: H2O: Egy vízcsepp elég
10:25: H2O: Egy vízcsepp elég

18:55: Murdoch nyomozó rejtélyei
20:00: Downton Abbey

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Forrás: Story4

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása