Sztárpárok költöznek össze az RTL Klubon

2016. augusztus 10. - Jasinka Ádám

 Ember legyen a talpán, aki tudja nyakfájás nélkül kapkodni a fejét a már nem is hetente, vagy naponta, hanem óránként érkező frissebbnél frissebb őszi szezonos hírek kapcsán. Úgy néz ki, hogy a Duna TV-nél egyik másik adó sem nyitja hamarabb az őszt, hiszen a TV2 augusztus 27-én, míg az RTL Klub 29-én este lép nyárból a főszezonba. Mindezt pedig nem is akármilyen produkcióval teszi a piacvezető tévéadó; a magyar RTL ugyanis nem A konyhafőnököt veti be elsőként a napi műsorok párharcában, hanem a Nyerő Páros című vadonatúj reality-jét.

 Az izraeli Power Couple nevű formátumon alapuló produkcióban hazai ismertségek kedveseikkel együtt, párban költöznek be egy Budapest környéki villába, és vesznek részt a műsorban azért, hogy megmutathassák, melyikük is az igazán nyerő páros. Az RTL új, saját gyártása egy olyan game show lesz, amelyben a párok ügyességüket, kitartásukat és legfőképpen persze az együttműködésre való képességüket teszik majd próbára a különféle kihívások során. Az egyes játékokon felül pedig beleshetünk majd abba, hogyan készülnek fel az ismertségek a feladatokra, és hogyan töltik összezárva napjaikat. A Nyerő Páros műsorvezetője Sebestyén Balázs lesz.

 A párok által teljesítendő játékok három körből állnak majd; az egyik része a férfi, a másik a női kihívás, a harmadik eleme pedig a közös feladat lesz. A női és férfi kihívások során a pár egyik tagja játszik csak, a másikuk pedig befektetőként arra fogad, hogy sikerül-e partnerének teljesítenie a kihívást. A csavar a történetben az, hogy a sztárok a kihívás végéig nem fogják megtudni, párjuk mennyi pénzt is játszott meg. Ha a párok jól tippelnek - azaz ha valaki arra fektet be, hogy partnere nyerni fog és tényleg nyer is -, akkor a megtett pénzösszeg dupláját kapják meg. A pénzt azonban csak addig tudják gyűjteni, amíg játékban vannak, ugyanis minden kör végén egy páros kiesik a műsorból.

 A végső győztest élő showműsorban hirdetik majd ki, ahol a kieséses rendszert követően legjobban teljesítő és ezzel a végjátszmáig a játékban maradó két páros küzd meg egymással azért, hogy elnyerjék a nézők szimpátiáját. A főnyeremény összege az adott páros által a műsor alatt saját széfjükben összegyűjtött pénz lesz, azaz nincs fix fődíja a Nyerő Párosnak. Azonban a szabályoknál és a formátumnál szerintem jobban érdekel titeket - naná, engem is ez vonzana -, hogy kik is költöznek majd be a Budapest környéki villába. Az RTL Klubon augusztus 29-én 18:55-kor, azaz a Híradó után debütáló reality-ben láthatjuk majd Szabó Zsófit és Kis Zsoltot, Gergely Róbertet és Némedi-Varga Tímeát, Kabát Péter futballistát és Róka Adriennt, Papp Gergőt, azaz Pimaszurat és Juhász Juditot, Peller Annát és Lukács Miklóst, Valkó Esztert és Radócz Pétert, Pumped Gabo-t és Sebestyén Ágnest, valamint Király Pétert és Kovács Dórát, azaz az Éjjel-Nappal Budapest Gabiját és Zsófiját.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Forrás: RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása