Dupla beköltöző show-val kezd a Star Academy

2016. augusztus 08. - Jasinka Ádám

 A TV2 a The Voice és a Rising Star után újabb tehetségkutatót próbál ki, a Star Academy viszont csak nevében lehet újdonság a tévéadó nézői számára, ugyanis a Megasztár azon szezonja, amelyet pont az egyik zsűritag, Király Viktor nyert meg, részben ezen a formátumon alapult. A Star Academy - azon felül, hogy van egy valóságshow-szerű napi része - abban különbözik a társaitól, hogy nincsenek benne botfülű és fahangú énekesek, hanem egyből a "jókkal" kezd.

staracademybekoltozo.jpg

 A műsor menetrendje lényegében abból fog állni, hogy az erre a célra berendezett házba beköltöző énekesek mindennapjait a Való Világhoz hasonló napi összefoglaló adások keretében követhetjük nyomon, és így nem csak azt láthatjuk majd, hogyan készülnek a versenyzők az adott hétvégi élő show-ra, hanem hogy hogyan is élnek egy fedél alatt. Nem tudom egyébként, hogy ezt a szerintem roppant klassz formátumot miért nem vették meg már idehaza hamarabb, hiszen pont a két legsikeresebb dolgot, az éneklést és a kukkolás-faktort ötvözi.

 Azt, hogy kik kerülnek be a műsorba, és kiknek a mindennapjait követhetjük majd figyelemmel a TV2-n és a SuperTV2-n is, két beköltöző show-ban dönti el a zsűri és a nézőközönség. Az augusztus 27-én és 28-án este hétkor adásba kerülő élő adásokban tíz-tíz énekes lép majd színpadra, hogy meggyőzze a Keresztes Ildikóból, Pásztor Annából, Király Viktorból és Vastag Csabából álló ítészgárdát, valamint a nézőket, hogy helye van a műsorban. A TV2 Live applikáción keresztül érkező, valamint a zsűritől kapott szavazatok összesítése után a nyolc-nyolc legjobban teljesítő versenyző költözhet be az Akadémiára, hogy megvalósíthassa az álmát, profi előadó lehessen belőle és persze, hogy megnyerje a 24 millió forintos fődíjat.

A kép forrása: TV2, domainedelageneste.com (a villa csak illusztráció)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása