Jackie Chan nélkül jön az RTL-re a Csúcsformában

2016. augusztus 03. - Jasinka Ádám

 A Jackie Chan és Chris Tucker főszereplésével készült Csúcsformában-filmeket szerintem nagyon sokan ismerik idehaza is, hiszen a tévécsatornák, utóbbi időben főként az RTL Klub, előszeretettel tűzi őket műsorára. A három "részes" filmsorozat sikere ugyan évről évre egyre kisebb, de azért még mindig képes egy bizonyos réteget a képernyők elé ültetni. Ez a hír az ő számukra lehet most különösen érdekes. Az RTL Klub fogja ugyanis bemutatni az amerikai CBS-en idén márciusban debütált, a Csúcsformában-filmek alapján készült azonos című tévésorozatot.

csucsformaban.jpg

 Az RTL Klubnak "rövid időn belül" ez lesz a harmadik olyan sorozatpremiere A szállító és a Taxi után, amelynek van filmes előzménye. A Csúcsformában augusztus 19-én, péntek este mutatkozik be idehaza, ráadásul dupla résszel és vélhetően így is marad majd képernyőn, ugyanis a teljes széria összesen tizenhárom epizódból áll, de csak tíz került belőle eddig képernyőre. Ez is azt mutatja, hogy nem lett igazán sikeres az Amerikai Egyesült Államokban a Jackie Chan és Chris Tucker nélkül készült feldolgozás.

 A filmeket nem ismerők számára érdemes lehet tudni, hogy a Csúcsformában sorozat főszereplője Lee, a szűkszavú, szabályok szerint élő hongkongi nyomozó és Carter, a lazább, kevésbé fegyelmezett Los Angeles-i kollégája. A két nyomozóban nem sok közös van, és talán sosem sodorta volna össze őket az élet, ha egy szövevényes, országhatárokon átívelő ügy miatt nem kellene együtt dolgozniuk. A filmekben Jackie Chan által játszott karaktert a szériában Jon Foo, míg Chris Tucker figuráját Justin Hires formálja meg.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

A kép forrása: RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2016.08.03. 15:44:53

Érdekes, hogy pont egy bukott sorozattal próbálkoznak, de inkább pozitív leszek, és örülök annak, hogy az RTL Klubon is van még premier sorozat.:)

Jasinka Ádám 2016.08.03. 21:20:07

@desmondwallace: Amikor megvehették, akkor lehet, hogy még nem volt bukott. Az meglep, hogy a főadón adják, mert bár ez is lehet, hogy unalmas, de a Graceland sokkal inkább főadós, bár pont a második évadtól, amikor beindul az átívelés lesz erőteljesen kábeles, és adhatja meg az "okot" a lemorzsolódásra.

Ha jól néztem a sorozat előtt, de nem pénteken, leadják a filmeket is, legalábbis a Csúcsformában 3. benne van a tévéműsorban.
süti beállítások módosítása