Új csapatkapitánnyal és megújulva tér vissza a Magyarország, szeretlek!

2016. július 22. - Jasinka Ádám

 A köztévé egykoron legnézettebb, bőven millió körüli számokat szállító saját gyártású gameshow-ja az elmúlt években eléggé visszaesett nem csak a heti, de a házi ranglétrán is, mivel nem igazán tudta felvenni a versenyt a vasárnapi műsorsávban vele egyszerre adott kereskedelmi adós showműsorokkal, köztük a Sztárban sztárral. A folyamatosan csökkenő nézettség ívén azonban kis törést lehetett látni, amikor kiderült, hogy a műsor oszlopos tagját, Jakupcsek Gabriellát elbocsájtották, és érthető módon az utolsó adása elég szépen is szerepelt.

tatarcsilla_1.jpg

 Az új csapatkapitány-párost nem igazán fogadták jó szívvel és pláne nem szép szavakkal a rajongók, és nem is kimondottan velük, hanem magával a helyzettel, Jakupcsek Gabriella kirúgásával volt problémájuk. A tévénézők eleinte viszont nem igazán párologtak el a Magyarország, szeretlek! mellől, bár észrevehetően öregedett a műsor közönsége, és egyre kevesebb fiatal választotta a váltás után ezt vasárnap esti kikapcsolódásnak. A szezon végére viszont mélyre süllyedt a gameshow nézettsége (nem kis részben A nagy duettnek köszönhetően) - talán ezért is döntöttek a készítők a frissítés mellett.

 Az egyik változás az őszi szezonban az lesz, hogy Harsányi Levente társa nem Tatár Csilla lesz. A műsorvezetőnő a kisgyermekére szeretne koncentrálni, majd felfrissülve vágna bele A Dalba, amelynek előkészületeit már decemberben megkezdik. Az, hogy ki váltja majd Tatár Csillát egyelőre nem publikus, már csak azért sem, mert jelenleg is zajlik a válogatás a női csapatkapitány pozíciójára. Az őszi visszatérés azonban nem csak személyi, hanem formátumbeli változásokat is hoz, valamint bekerülnek majd új játékok is a műsorba, ami lássuk be, nem lenne rossz, mivel a legutóbbi újítások igencsak "öregesre", unalmasra sikeredtek.

Forrás: Bors
A kép forrása: life.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2016.07.22. 14:21:59

Mindegy, hogy ki a csapatkapitány, mert az erős konkurenciával úgysem tud mit kezdeni vasárnap este a Duna. A Magyarország, szeretlek! csak akkor működik, ha nincs ellene Sztárban sztár és társai.

PéSza2 2016.07.22. 14:49:06

@desmondwallace: JOBB LENNE SZOMBATON 19.30 TÓL

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2016.07.22. 16:10:16

@Szabolcs Péntek: Ott meg az X-faktorral kellene megküzdenie. Nem könnyű a helyzet, de szeptembertől májusig teljesen felesleges műsoron tartani. Én csak a téli szezonban tűzném műsorra, és ott konkurencia nélkül jól hozna. Így könnyen lehet, hogy lassan kivérezteti az MTVA.

PéSza2 2016.07.22. 16:39:17

@desmondwallace: igaz télen és nyáron kellene mennie
süti beállítások módosítása