Ők lesznek a Maigret csapdát állít című tévéfilm magyar hangjai (frissítve!)

2016. július 18. - Jasinka Ádám

 Számomra hatalmas meglepetésre az RTL Klub mutatja be a Budapesten és Szentendrén forgatott új Maigret-sorozat első részét, amely a hossza miatt könnyedén tévéfilmként is aposztrofálható. A Fekete Vipera, a Dilizsaruk és a Mr. Bean szériákkal világhírűvé váló angol színész, Rowan Atkinson tavaly év végén utazott hazánkba, és itt forgatták le vele a brit ITV részére George Simenon regényei alapján az új Maigret-széria első szezonját jelentő első két tévéfilmet. Az RTL Klubon július 23-án 19:50-kor debütáló első epizódot egyelőre nem követi még a második, ugyanis azt még Nagy Britanniában sem tűzték képernyőre. Mivel azonban az első epizód nagyon sikeres volt, már be is rendelték a második etapot, szintén két részt.

maigretszinkron.jpg

 Mivel Rowan Atkinsont eddig javarészt komédiákban láthattuk, és humorosabb munkái is hagytak inkább nyomot a hazai nézőkben, így mindenképpen érdekesnek ígérkezett a Maigret csapdát állít magyar változatának szereposztása, ugyanis egy komorabb, a színésztől kevésbé megszokott karakterre kellett hangot osztania a rendezőnek. Talán nem is véletlen, hogy Rowan Atkinson nem Kálloy Molnár Pétert vagy Schnell Ádámot kapta, pedig nagyon meghallgattam volna őket egy ilyen komolyabb, drámaibb szerepben. Azt viszont nem kétlem, hogy a Maigret-hez választott Forgács Gábor remekül oldja majd meg a munkát, és így hirtelen, fejben nálam abszolút működik is ez a páros. A magyar hangok és a stáb névsorát a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

Maigret csapdát állít (Maigret Sets a Trap)

Rowan Atkinson (Maigret) - Forgács Gábor
Lucy Cohu (Maigret felesége) - Kocsis Judit
Shaun Dingwall (Janvier) - Petridisz Hrisztosz
Leo Staar (LaPointe) - Pálmai Szabolcs
Colin Mace (Lognon) - Bartók László
Aidan McArdle (Comeliau) - Galbenisz Tomasz
Rufus Wright (Morel) - Bordás János
David Dawson (Marcel) - Fekete Zoltán
Fiona Shaw (Madame Moncin) - Halász Aranka
Rebecca Night (Yvonne) - Zakariás Éva
David Annen (Tissot) - Fehérváry Márton
Gillian Bevan (Madame Tissot) - Rátonyi Hajni
Christopher Bowen (Lefors) - Németh Gábor

Magyar szöveg: Jólesz Dávid
Hangmérnök: Mendre János
Vágó: Horváth István
Gyártásvezető: Rába Ildikó
Rendezőasszisztens: Szász Andrea
Szinkronrendező: Hidvégi Csaba
Producer: Kovács Zsolt
Stúdió: Szinkron Systems

Forrás: RTL Klub
A kép forrása: RTL Klub Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása