Leállás miatt egy hetet csúszik a TV2 premier sorozatának fináléja

2016. július 12. - Jasinka Ádám

 A TV2 nyári kínálatában van pár premier évad, ám ezek közül csak az NCIS látható fix kezdési időponttal a főműsoridőben. A Franklin és Bash valamint a Lángoló Chicago késő éjszaka, a Zsaruvér pedig hajnalban kerül képernyőre, így nem ritka, hogy az egyes epizódok nem ugyanabban az időpontban kezdődnek köszönhetően az előttük futó váltakozó hosszúságú tartalmaknak. Az éjszakai vetítés azonban nem csak emiatt nem a legkellemesebb, hanem amiatt sem, hogy ilyenkor végzik a tévécsatornák a különböző karbantartásokat, hiszen ilyenkor tévéznek a legkevesebben.

langolochicagocsuszas.jpg

 Ahogyan a PR osztálytól megtudtam, a TV2 két hét múlva, július 28-án hajnali 2:00 és 6:00 között frissíti az adáslebonyolítóban a kijátszó rendszert, ez pedig a 27-i adásműsor végét, valamint a 28-i adás elejét érinti mind a négy tévéadón (TV2, SuperTV2, FEM3, Mozi+), amelyek a frissítés idejére le is állnak majd. Emiatt a Lángoló Chicago harmadik szezonjának záró epizódja, azaz a 3x23 egy hét csúszással, várhatóan augusztus 3-án éjszaka, vagy a rá következő nap hajnalban kerül adásba. A sorozat folytatásáról, azaz a negyedik évad hazai, szinkronos premierjéről egyelőre még nincs információm.

A kép forrása: hollywoodreporter.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása