Hoppá! A nyárra visszatér a TV2 napi realityje

2016. július 03. - Jasinka Ádám

 A TV2 igazán jól zárta a tavasz végét, hiszen a Drágám, add az életed! bitang stabilan tudta verni a teljes lakosság körében az Éjjel-nappal Budapestet, amikor pedig a pesti fiatalok előtt már nem futott a Farm, akkor Ábel Anitáék nem csak egy félórás műsorsávban, hanem a teljes adásideje alatt elkapták az RTL Klub napi műsorát. A nyarat azonban láthatóan nem akarták a TV2-nél megtolni, ami érthető is valamilyen szinten, hiszen a futball ellen nem sok értelme lett volna bármiféle premier tartalomnak. Azonban ahogyan véget ér az Európa-bajnokság, úgy rántanak elő egy meglepetést.

edeseletholiday.jpg

 A meglepetés nem abban áll, hogy egy régen látott műsor tér vissza, hanem abban, hogy egy a TV2 és a SuperTV2 között ingázó produkció köt ki újra a főadón. Az év elején remekelő, majd a toplistákról fokozatosan kicsúszó Édes Élet július közepétől visszatér az anyacsatornára, méghozzá új részekkel. Az Édes Élet Holiday ahogyan a címe is elárulja, azt fogja megmutatni, hogyan és hol töltik nyári pihenőjüket a celebek. Mindenképpen érdekes lépés, hogy visszahozzák ezt a műsort, hiszen hosszabb távon egyik évada sem tudott konstans jó nézettséget elérni, de ahol a Hal a tortán mindig visszaevickél a képernyőre, ott talán nem is kellene csodálkozni az ilyen lépéseken. Az Édes Élet Holiday július 18-án kezd a TV2-n, a Humorkoktél helyén 19:25-kor.

A kép forrása: supertv2.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása