Ezzel várja nyáron a gyerekeket a Minimax

2016. június 17. - Jasinka Ádám

 Az országosan fogható tévéadók - mint az RTL Klub, a TV2 vagy a Duna TV -, de még a kisebb kábelcsatornák is nyári műsorrendre váltottak a csillagászati nyár beköszöntével. Mivel júniusban az iskolai tanévnek is vége, ezért sok gyereknek megváltozik az eddig megszokott rutinja, így sokkal több időt tud a szabadban, vagy éppen kedvenc meséjét nézve a tévé előtt tölteni. A nyári vakációval együtt, június 16-tól ezért a Minimax műsora is átalakul egy kicsit, így alkalmazkodva a törzsközönségét adó kis csemetékhez.

khumba.jpg

 Június közepétől hétköznap és szombat reggelente 8 órától, naponta új filmek várják majd a gyerekeket, melyekben Eperke, Sam, a tűzoltó és a Bajkeverő majom is új kalandokba keveredik, vasárnaponként reggel 8-tól pedig Barbie-filmekkel indul majd a nap. A filmek után fél tíztől szünidei rajzfilmmaratonnal várja nézőit a Minimax; egymás után három epizódot is megnézhetünk majd többek között a Mia és én, a Marsupilami, a Littlest Pet Shop és az Én kicsi pónim című animációs sorozatokból.

 A kis nézők azonban nyáron sem maradnak újdonságok nélkül, ugyanis júniusban elindul a Super 4, melyben a gyerekek kedvenc hősei (egy lovag, egy kalóz, egy tündér és egy modern műszaki zseni) egyetlen, szuperhősös mesében kerülnek majd különféle kalandokba. Júliusban pedig elindul a Khumba, melynek főszereplője egy különleges zebra, akinek félig hiányoznak a csíkja és aki ezért úgy dönt, hogy útra kel és megkeresi őket. Menet közben pedig elképesztő kalandokba keverik és igaz barátokra le egy gnú és egy strucc személyében. A premier július 16-án lesz, a főcímdalt pedig magyar nyelven élvezhetjük majd az Alma együttes jóvoltából.

Forrás: TMC

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása