Újabb képregényes sorozat érkezik Magyarországra

2016. június 10. - Jasinka Ádám

 A magyar nézők az utóbbi időben elég sok képregény-adaptációt láthattak nem csak a mozikban, hanem a tévékészülékeken keresztül is. A talán legismertebb és legkedveltebb a The Walking Dead, de ugyanúgy képregény az alapja A zöld íjásznak, a Flash - A Villámnak, A S.H.I.E.L.D. ügynökeinek, a Lucifernek, vagy a nemrég bemutatott Outcastnek is. A legújabb elem a sorban a szuperhősős vonalat viszi tovább, méghozzá egy olyan univerzumét, amelynek szereplőivel eddig túlnyomórészt csak filmekben találkozhattunk.

legionfox.jpg

 A 2017-ben a FOX-on debütáló Legion ugyanis az X-Men univerzumában játszódik, és a főszereplője egy zavarodott fiatal férfi, aki több egyszerű átlagembernél. David Haller - akit a Downton Abbey-ből ismert Dan Stevens alakít - tinédzserkora óta küzd mentális betegségekkel. Skizofréniát diagnosztizáltak nála és éveket töltött elmegyógyintézetben, de egy másik beteggel való különös találkozása után szembe kellett néznie azzal, hogy a fejében hallott hangok és látomásai nagyon is valóságosak.

 Az amerikai bemutatóval együtt több mint 125 országban, köztük Magyarországon is képernyőre kerülő széria alkotója a Fargo szériával (el)ismertséget szerző Noah Hawley, a főszereplőt alakító Dan Stevens mellett pedig láthatjuk még a Városfejlesztési osztályból ismert Aubrey Plaza-t és a 24-ben Martha Logant fantasztikusan játszó Jean Smart-ot is. A Legion első évadát idén nyáron forgatják Vacouver-ben, a premier pedig várhatóan 2017 elején lesz majd, hazánkban is az amerikai bemutatóval egy napon.

Forrás: FOX
A kép forrása: FOX

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása