Ők lesznek a Tyrant - A vér kötelez című sorozat magyar hangjai

2016. május 19. - Jasinka Ádám

 A TV2-nél ha szándékos volt, ha véletlen, de sikerül közel egymás után két hasonló, terroristás, részben arab nyelvű területen játszódó történetet bemutatniuk, ráadásul annyival megbolondítva az egészet, hogy nem csak a téma, hanem a főszereplők magyar hangja is közös. A túlélés ára után ugyanis a PRO4-en ma debütáló Tyrant - A vér kötelez központi női figuráját is Németh Kriszta szólaltatja meg.

tyrantszinkron.jpg

 A történet szerint Barry Al-Fayeed - vagy születési nevén Bassam - a közel-keleti diktátor, Khaled legkisebb fia, már több mint húsz éve elhagyta családját, az Amerikai Egyesült Államokba utazott, hogy új életet kezdhessen. Jelenleg Kaliforniában él feleségével, két gyermekével és gyermekorvosként dolgozik. Bár nem szeretne visszatérni, vonakodva, de unokaöccse esküvőjére mégis hazalátogat családjával. Az ország elégedetlen felkelői eközben Barry apjának és bátyjának, Khalednek és Jamalnak az életére törnek, a hazalátogató fiúnak pedig ismét az elnyomás földjén kell szembenéznie azzal, amely elől mindeddig menekült.

 A sorozat magyar változatát a több más karakter mellett például Viharbanszületett Daeneryst is szinkronizáló Molnár Ilona rendezi, aki már tavaly is jó pár széria, köztük Az én bűnöm című telenovella szereposztását is összeállította. A főszereplőnőt szinkronizáló Németh Kriszta mellett hallhatjuk még Barry magyar hangjaként Varga Gábort, illetve Böhm Anitát, Vándor Évát és sorozatszinkronon mostanában meglepően keveset dolgozó Szvetlov Balázst is. Köszönet a stáblistáért a TV2-nek! A magyar hangokat a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

Tyrant - A vér kötelez (Tyrant)

Adam Rayner (Barry) - Varga Gábor
Jennifer Finnigan (Molly) - Németh Kriszta
Ashraf Barhom (Jamal) - Jakab Csaba
Moran Atias (Leila) - Böhm Anita
Noah Silver (Sammy) - Baráth István
Alice Krige (Amira) - Vándor Éva
Cameron Gharaee (Ahmed) - Szvetlov Balázs
Sibylla Deen (Nusrat) - Csuha Borbála
Anne Winters (Emma) - Hermann Lilla
Raad Rawi (Tariq) - Kertész Péter
Fares Fares (Fauzi) - Sarádi Zsolt
Mehdi Dehbi (Abdul) - Czető Roland
Salim Daw (Yussef) - Forgács Gábor
Justin Kirk (John Tucker)  - Seder Gábor

Magyar szöveg: Dr. Halász Blanka és Nagy Éva
Szinkronrendező: Molnár Ilona
Stúdió: Subway

A leírás és a kép forrása: PRO4 Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása