Nyáron űrlények zabálják fel az amerikai politikusok agyát

2016. április 02. - Jasinka Ádám

 Az amerikai CBS adó június 13-án mutatja be egyik legújabb sorozatának, A férjem védelmében (The Good Wife) alkotói, Michelle King, Robert King és Ridley Scott által jegyzett, meglepő alapfelütéssel induló humoros politikai drámájának, a BrainDead-nek az első részét. A történet szerint leáll az Amerikai Egyesült Államok kormányának működése, mivel az űrlények megtámadták a Földet, és olyan bogarakat uszítottak a legfontosabb emberekre, melyek felzabálják azoknak az agyát. A Kongresszusban egyre több ember fertőződik meg, és senki sem tudja, hogy mi történhetett.

 A sorozat, köszönhetően a készítők számos díjjal és kritikai elismeréssel jutalmazott munkájának, A férjem védelmébennek, egyből teljes évados berendelést kapott, bár mivel nyáron debütál, így csak 13 részből fog állni a bemutatkozó évada. A BrainDead olyan lesz, mintha Az elnök emberei (The West Wing) találkozna a The Strain - A kór című szériával, és akik ismerik ezt a két sorozatot, azoknak nagyjából már lehet is valamiféle elképzelése arról, milyen is lesz a CBS vadonatúj produkciója.

 A feszültséggel, politikával, humorral és természetfeletti eseményekkel megtűzdelt új sorozatnak azonban nem csak a készítői igazán nevesek; a két főszereplőt a horrorfilmekből ismert Mary Elizabeth Winstead és Aaron Tveit (Graceland - Ügynökjátszma) alakítja, mellettük állandó szereplőként pedig Nikki M. Jamest (A férjem védelmében), Dany Pinot (Döglött akták, Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály) és Tony Shalhoubot (Monk) is láthatjuk majd. A BrainDead-hez előzetest ugyan még nem tudunk mutatni, de az első plakát már megérkezett és szerintem zseniálisan jó lett.

braindeadtvsorozat.jpg

A kép forrása: impawards.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása