Csankó Zoltán lesz a The Walking Dead új főgonosza

2016. április 01. - Jasinka Ádám

 A The Walking Dead jelenleg is futó hatodik évada az Amerikai Egyesült Államokban vasárnap, nálunk hétfő este fog finálézni, és ahogy általában minden szezonzáró, ez is különleges lesz, ugyanis ebben a részben mutatkozik be a sorozat legújabb szemétládája, Negan, akit egy igazi sorozatveterán színész, Jeffrey Dean Morgan fog alakítani.

thewalkingdeadneganszinkronhang.jpg

 A színészt láthattuk már az Odaátban (szh.: Harmath Imre), A Grace klinikában (szh.: Rába Roland), a Texas felemelkedésében (szh.: Schneider Zoltán), valamint mostanában A férjem védelmében (szh.: Makranczi Zalán) és A létezés határa (szh.: Pál András) című sorozatokban. A The Walking Deadben pedig - ahogyan a cikk címéből is kiderül - nem ezen sorozatokból kapja a magyar hangját, hanem az Aprics László rendezte Bűnös Miamiból, ugyanis ebben a két évados drámában már hallhattuk Jeffrey Dean Morgant Csankó Zoltán orgánumával. Hogy egy ilyen gonoszabb figurához hogyan fog passzolni a színész selymes hangja? Jó kérdés. Az ajánló mindenesetre nem árul el túl sokat, majd hétfő este meglátjuk. Köszönet az infóért a FOXnak!

A kép forrása: geeknation.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása