Kiderült, ki váltja Gönczi Gábort a Fókuszban

2016. március 24. - Jasinka Ádám

 A legutóbb, derült égből villámcsapásként jött a hír, hogy az RTL Klub egyik alap képernyősének számító, a tévéadónál több mint tíz éve dolgozó Gönczi Gábor átigazol a TV2-höz, ráadásul nem is akármelyik műsorba, hanem az adó legnézettebb napi saját gyártásába, a Tényekbe. A Fókusz rutinos műsorvezetője egy tőle szerintem kevésbé megszokott, komolyabb szerepkörben lesz tehát látható április 11-től, ugyanis akkortól veszi át Azurák Csaba helyét a Tények hírolvasói posztján. Gönczi Gábor partnere vélhetően Andor Éva lesz, azaz Várkonyi Andrea is kiszáll a napi híradóból és a hamarosan visszatérő, megújult Napló házigazdájaként lesz majd látható a TV2-n.

dtothandrasfokusz.jpg

 Gönczi Gábor átigazolása a korábban sejthetőnél nagyobb hullámokat keltett, és nem csak a TV2-nél, hanem az RTL Klubnál is lesz miatta egy kis mozgolódás. A Fókuszt jelenleg csak Barabás Éva vezetésével láthatják a tévézők, ez azonban március 24-től megváltozik, ugyanis váltópartnereként az eddig a hétvégi Híradót vezető D. Tóth András érkezik meg a magazinműsorba. D. Tóth András régóta dolgozik a piacvezető tévéadónál; láthattuk már a Híradó mellett a XXI. században, a Házon kívülben, de készített már riportot korábban a Fókusznak is. Az ezzel a váltással megüresedett hétvégi híradós székbe az RTLII Híradóját vezető Rábai Balázs ül majd be, azaz ő lesz Szabados Ágnes új társa.

Forrás: RTL Klub
A kép forrása: RTL Klub Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása