Ők lesznek a Családom, darabokban című sorozat magyar hangjai

2016. február 20. - Jasinka Ádám

 A Szinkronvonat újabb állomásához érkeztünk, méghozzá egy a Comedy Centralon február 29-én debütáló, egyébként nagyon is friss és ropogós szitkomhoz. Az Amerikai Egyesült Államokban jelenleg a Családom, darabokban (Life in Pieces) első évada van képernyőn, ugyanis csak tavaly ősszel debütált a CBS-en és mivel az Agymenők után látható, így az egyik legnézettebb komédiának számít.

 A Modern családéhoz kissé hasonló felépítésű, egy hatalmas család életére fókuszáló széria főbb szereplői között jó pár ismert arcot találunk. A nagypapát, a kvázi családfőt James Brolin alakítja, a feleségét Dianne Wiest, a gyerekek vagy párjaik megformálói között pedig ott szerepel Betsy Brandt (Totál szívás, Vásott szülők), Tom Hanks fia, Colin Hanks (Furcsa páros, Fargo), Thomas Sadoski (Híradósok) és Dan Bakkedahl (Az alelnök) is.

csaladomdarabokbanszinkron.jpg

 A magyar változat az Active Studioban készül, a szinkronrendező pedig Kemendi Balázs. A Comedy Centralon adásba kerülő szériáknál nem ritka, hogy alkalmaznak lektort, így volt ez többek között az Archernél is és így van ez most, a Családom, darabokban esetében is. A magyar hangok alapján kimondottan jónak ígérkezik ez a szinkron is, és bár nem minden sorozatveterán színésznél találtam meg, hogy ki szinkronizálta korábban, az egyből feltűnt, hogy a Furcsa páros után Colin Hanks magyar hangja most is Seszták Szabolcs lesz. Thomas Sadoskit ellenben nem az HBO-s szériában hallott Fesztbaum Béla, sokak Ted Mosbyja, hanem Varga Gábor fogja szinkronizálni, ami nem tűnik rossz választásnak. Köszönet a stáblistáért a Viacomnak!

Családom, darabokban (Life in Pieces)

Betsy Brandt (Heather) - Németh Borbála
Colin Hanks (Greg) - Seszták Szabolcs
Zoe Lister-Jones (Jen) - Kis-Kovács Luca
Dan Bakkedahl (Tim) - Holl Nándor
James Brolin (John) - Rosta Sándor
Dianne Wiest (Joan) - Zsurzs Kati
Thomas Sadoski (Matt) - Varga Gábor
Angelique Cabral (Colleen) - Mezei Kitty
Niall Cunningham (Tyler) - Czető Ádám
Holly J. Barrett (Samantha) - Koller Virág
Giselle Eisenberg (Sophia) - Pál Zsófia

Magyar szöveg: Laki Mihály
Lektor: Nékám Petra
Hangmérnök: Másik Zoltán
Vágó: Wünsch Attila
Gyártásvezető: Somogyi Tímea
Szinkronrendező: Kemendi Balázs
Produkciós vezető: Földi Tamás
Stúdió: Active

A kép forrása: returndates.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása