Ők lesznek az Angie Tribeca című sorozat magyar hangjai

2016. február 18. - Jasinka Ádám

 Tovább folytatjuk a Szinkron Hetünket és annyit már most ígérhetek, hogy nem ez lesz az utolsó új magyar változat, amelyről a héten olvashattok itt a blogon. Az HBO februári-márciusi újdonságai közül az Ash vs. Evil Dead szinkronhangjait és a magyar változat munkatársait már olvashattátok, aki viszont nem értesült arról, hogy Kautzky Armand lesz ennek a véresen humoros sorozat főszereplőjének hangja, az kattintson ide.

hbopremierangietribeca.jpg

 Tavasszal azonban nem csak ezen a fekete komédián tudunk majd nevetni, ugyanis a Modern család jó szokásához híven az évad első fele után kis pihenőre vonul, a helyére pedig március 1-től az egyik legjobban várt krimiparódia, a Steve és Nancy Carrell tollából származó Angie Tribeca érkezik. A sorozat magyar fordítójának pedig fel volt adva a lecke, ugyanis a helyzetkomikumok mellett irgalmatlan mennyiségű változatos szójátékkal tűzdelték meg ezt a szitkomot. Ezeket a finomságokat pedig feliratban sem egyszerű visszaadni, nem hogy szinkronban, szóval már ezért is kifejezetten várom, hogy Boros Karina hogyan brillírozik ismét. Ugyanis nem kérdés számomra, hogy a Két pasi - meg egy kicsi, a Brooklyn 99 - Nemszázas körzet, vagy Az alelnök után itt is megnevettet minket frappáns fordításaival. Ő volt egyébként a Miért éppen Alaszka?, a Hogyan ne éld az életed és a Félig üres dramaturgja is. Boros Karinának külön köszönöm, hogy kisegített néhány korábbi szinkronos munkájának címével!

 Az Angie Tribecat viszont nem csak a magyar szövege, hanem a szinkronhangjai miatt is nagyon várom, ugyanis az a Juhász Anna rendezi ezt a magyar változatot, akinek olyan sorozatok szinkronjait köszönhetjük mint például a Trónok harca vagy az Így jártam anyátokkal. Az Angie Tribeca címszereplőjére többek között Julia Louis-Dreyfus (Az alelnök) és Kat Dennings (Az élet csajos oldala) magyar hangjaként is fantasztikus Németh Borbálát osztották, a férfi partnerét pedig Zámbori Soma fogja megszólaltani, de hallhatjuk majd Mezei Kittyt, Welker Gábort és bizarr hadnagyként, Angie főnökeként Csankó Zoltánt is. Köszönet a stáblistáért az HBO-nak!

Angie Tribeca (Angie Tribeca)

Rashida Jones (Angie) - Németh Borbála
Hayes McArthur (Jay) - Zámbori Soma
Jere Burns (Atkins) - Csankó Zoltán
Dean Cole (Tanner) - Welker Gábor
Andree Vermeulen (Monica) - Mezei Kitty

Magyar szöveg: Boros Karina
Hangmérnök: Bokk Tamás
Vágó: Pilipár Éva
Gyártásvezető: Molnár Melinda
Szinkronrendező: Juhász Anna
Produkciós vezető: Szép Erzsébet
Stúdió: SDI Media Hungary

A kép forrása: HBO

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása