Ők lettek a Texas felemelkedése című sorozat magyar hangjai

2016. február 09. - Jasinka Ádám

 A FilmBox az egyik olyan magyar nyelvű tévécsatorna, amelyet szerintem viszonylag kevés háztartásban tudnak fogni - mi nálunk karácsonykor szokott kódolatlan lenni -, viszont ennek ellenére, vagy pont azért, hogy több előfizetőjük legyen, rendre hozzák a premier sorozatokat és az olyan tartalmakat, amiket máshol nem nagyon lehet fellelni. Pár régebbi széria mellett ők mutatták be Magyarországon többek között a sokak által dicsért Birmingham bandáját (Peaky Blinders), a fagyos környezetben játszódó Fortitude-ot és A hosszú út hazáig (A Place to Call Home) című drámát is. Februárban az új évadok mellett pedig hoznak néhány újdonságot is, köztük azt a Texas felemelkedése című sorozatot, amelynek igencsak neves szereplőgárdája van.

texasfelemelkedese.jpg

 Ehhez a színészcsapathoz pedig igazán minőségi szinkronhangok dukálnak és végigolvasva a listát, ez tényleg nem lett egy spórolós szereposztás. A Texas felemelkedése, ahogyan a címe is mutatja, az Amerikai Egyesült Államok egyik talán legfontosabb tagállama felemelkedéséhez vezető út elejét mutatja be azoknak az embereknek a szemszögéből, akik mindenüket feláldozták, hogy a formálódó állam megmeneküljön egy brutális diktátortól és a bennszülöttek támadásaitól. A főszereplők között megtaláljuk Bill Paxtont, a mostanában A férjem védelmében című sorozatban játszó Jeffrey Dean Morgant, a Bates Motel - Psycho a kezdetektől-ből is ismert Max Thieriot-t és A szökés Zsebesét, Robert Kneppert is. A magyar változat a Labor Film Szinkronstúdióban készült. Köszönet a stáblistáért a FilmBox-nak!

Texas felemelkedése (Texas Rising)

Bill Paxton - Csankó Zoltán
Jeffrey Dean Morgan - Schneider Zoltán
Olivier Martinez - Dózsa Zoltán
Thomas Jane - Kautzky Armand
Crispin Glover - Pusztaszeri Kornél
Jeremy Davies - Juhász Zoltán
Rhys Coiro - Dévai Balázs
Christopher McDonald - Mihályi Győző
Max Thieriot - Molnár Levente
Cynthia Addai-Robinson - Solecki Janka
Robert Knepper - Jakab Csaba

Szinkronrendező: Gaál Erika
Hangmérnök: Papp Zoltán István
Stúdió: LaborFilm

Forrás: FilmBox, tv24.hu
A kép forrása: tvinsider.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása