Vadonatúj krimi érkezik a Cool TV-re (frissítve!)

2016. január 26. - Jasinka Ádám

 A magyar RTL tegnap, az amerikai premier után 24 órával, magyar szinkronnal mutatta be a 13 év szünet után visszatérő X-akták új évadának első részét. A premier kimagasló nézettséget hozott a Cool TV-nek és a 18-49-es célcsoportban az RTL Klub mögött a második legnézettebb tévécsatorna volt a sorozatpremier ideje alatt. Így viszonylag sokan láthatták az első reklámszünetben leadott ajánlót, amiben bejelentették, hogy az amerikai FOX-on tavaly szeptemberben debütált krimi, a Rosewood a Cool TV-n kerül majd adásba.

rosewoodcooltv.jpg

 A Rosewood főszereplője és egyben címszereplője egy privát halottkém, aki külsősként segít a rendőrségnek Miamiban. A központi figurát az a Morris Chestnut alakítja, akit többek között az Amerikai Horror Story, a Jackie nővér, és a Legends - Beépülve című sorozatokban már láthattunk. A sorozatból eddig csak tíz epizód került képernyőre, de már berendelték a teljes, 22 részes évadot. A magyar premierről egyelőre nem tudni semmi konkrétumot A sorozat február 22-én, hétfő este debütál és az szerintem elég beszédes, hogy az RTL Klub milyen szépen építgeti fel a Cool TV-t premier tartalmakkal; itt adják ugyanis a Foglalkozásuk: Amerikai, A zöld íjász és a Vámpírnaplók új részeit a tegnap debütáló X-aktákkal egyetemben.

A találatért köszönet Desmondnak!

A kép forrása: tvguide.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása