Columbo lenyomta Rudolf Pétert

2016. január 21. - Jasinka Ádám

 A köztévére hosszú szünet után tért vissza januárban új részekkel a Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter főszereplésével készült improvizációs vígjátéksorozat, a Mindenből egy van. A műsor a Fölszállott a páva pénteki sávját kapta meg, amely az utóbbi időben köszönhetően a tehetségkutatóknak is, egy elég nézett időpontnak számít, így joggal várhattuk szerintem azt, hogy ha talán meg nem ismétli a néphagyományt előtérbe helyező show számait, de legalább tisztességesen helyt áll majd.

columbonezettseg.jpg

 A Mindenből egy van azonban sajnos már az új szezonja premierjével meg is bukott. Az első rész nem csak a konkurenciához, hanem a többi, köztévés saját gyártáshoz képest sem teljesített jól. A sikertelenséget viszont sokkal jobban mutatja az, hogy mind az előtte levő Maradj talpon!, mind pedig az utána, este tízkor adásba kerülő Columbo is jobb nézettséget hozott. A köztévé pedig nem hagyhatta szó és tett nélkül ezt, így a jövő héttől, azaz január 29-től péntek este 8 órától már nem Fifóék, hanem Columbo hadnagy lesz látható, míg az improvizációs szitkom rajongóinak 22:10-ig kell várniuk, ha "élőben" szeretnék megnézni az adást.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása