Szinkron Színház a Karinthyban

2016. január 19. - Jasinka Ádám

 A magyar szinkron rajongói, ha tehetik, szinte minden alkalmat megragadnak azért, hogy kedvenc magyar hangjaikkal személyesen is találkozhassanak, láthassák őket munka közben, beszélgethessenek velük és persze, hogy belessenek a kulisszák mögé. Ezeket a vágyakat a különféle szinkronlátogatásokért zajló nyereményjátékokon, a háttérmunkákról készült videókon és az Eötvös 10-ben megrendezett szinkronos estekben élhették ki eddig nagyrészt. Tavaly viszont elindult egy másik kezdeményezés, a Szinkron Színház, ahol a közönség nem csak beszélgetéseket hallgathat szinkronrendezőkkel, színészekkel, fordítókkal és ki is próbálhatja magát a szinkronizálást, hanem különféle "szinkronos" élményekben is része lehet.

szerelmesszinkronszinhazfejlec.png

 Ennek a Szinkron Színháznak idén februárban lesz folytatása, méghozzá egy nagyon különleges formában, ugyanis február 14-én este a Karinthy Színházban teret és lehetőséget kapnak a nem csak színpadon és mikrofon mögött tehetséges színészek, hogy egy új oldalukat is megmutathassák a közönségnek. A Szerelmes Szinkron Színház ugyanis egy olyan zenés est lesz, melyen a filmekben és sorozatokban is sokat hallott színészek együtt zenélnek és énekelnek majd. A Valentin-napi, két felvonásos, interaktív előadáson mutatkozik be először a Magyar Változat Munkatársai nevű együttes, aminek többek között Zakariás Éva, Kárpáti Levente és Varga Rókus is a tagja.

 A szerelem estéjén a nézők pedig nem csak hallgathatják majd a színészeket és az előadáson megidézett romantikus alkotásokat, hanem maguk is kipróbálhatják, milyen - nehéz - is a szinkronizálás. A Szerelmes Szinkron Színház házigazdája Tóth Dorottya és Dányi Krisztián lesz. Az előadásra jegyeket ide kattintva tudtok venni, ha egy különleges estét szeretnétek Valentin-nap eltölteni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása