Itt vannak a Szeretned kell! című sorozat magyar hangjai

2016. január 14. - Jasinka Ádám

 A TV2 az idei évet máris egy új telenovellával, a Szeretned kell! című mexikói sorozattal kezdte, ugyanis még tavaly, a téli szünet előtt a végére értek a Fiorellának, így felszabadult egy hely a mára szerintem csak telenovellasávként funkcionáló Tények előtti adásidőben. Azonban úgy látszik, hogy nem mindenből lesz siker, amihez latin-amerikai sorozatok terén nyúl a TV2, ugyanis a még 2015 végén bemutatkozó Paloma korábbi idősávba (12:50) kerül január 25-től, a helyére (14:50) pedig a Walker, a texasi kopó ismétléseit teszik. Az pedig, hogy a Veronica aranyát nem egy új telenovela váltja, hanem a Szeretned kell! lesz képernyőn dupla résszel, kicsit gyanús. Lehet, hogy terveznek valamit a TV2-nél?

szeretnedkellszinkron.jpg

 Ez azonban most nem annyira lényeges, a szinkron viszont annál inkább. A Szeretned kell! egyik főszereplője és talán húzó neve Fernando Colunga, akit láthattak már a hazai telenovella-rajongók több tévécsatornán, köztük az RTL Klubon a Riválisokban is. Az pedig jól látszik, hogy aki már-már veterán szereplője lesz ezeknek a történeteknek, annak állandósulni fog a magyar hangja is és ezt a sormintát nem törik meg ennél a sorozatnál sem. A többi szereplőnél nem nagyon van a Fernando Colunga - Lux Ádám kettőshöz hasonló, nagy múltra visszatekintő kapocs, viszont többnyire azok szólaltatják meg a sorozat színészeit, akik korábban már szinkronizálták őket egyszer vagy több alkalommal.

 A magyar változatot Zentai Mária rendezi, akinek a nevével nem is olyan régen, a Hősök - Újjászületés szinkronja kapcsán már találkozhattunk. A stáblistáért köszönet a TV2-nek!

Szeretned kell! (Pasión y poder [2015])

Fernando Colunga - Lux Ádám
Susana González - Mezey Kitty
Jorge Bolanos - Imre István
Jorge Salinas - Dolmány Attila
Marlene Favela - Papp Kati
Óscar Medellín - Czető Roland
Michelle Renaud - Sallai Nóra
Jauma Mateu - Pálmai Szabolcs
Raquel Garza - Kerekes Andrea
Altaír Jarabo - Lamboni Anna
Irina Baeva - Vágó Bernadett
Alejandro Nones - Szatmári Attila
José Pablo Minor - Zámbori Soma
Boris Duflos - Sótonyi Gábor
További magyar hangok: Várkonyi Andrea, Zsurzs Kati, Rosta Sándor, Szabó Máté

Főcímfelolvasó: Endrédi Máté
Magyar szöveg: Tóth Nikolett, Sebestyén Magdolna
Hangmérnök: Tóth Imre
Szinkronrendező: Zentai Mária
Stúdió: Masterfilm Digital

A kép forrása: TV2 Sajtószoba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása