Szünet nélkül folytatódik a Kisvárosi doktor

2016. január 06. - Jasinka Ádám

 A Duna TV-nek nagyon bejöttek a hétköznap este, a Maradj talpon! előtt rendelő német háziorvosok és nem is meglepő, hogy a lehető legtöbbet kisajtolják a köztévénél ezekből a szériákból. A hegyi doktor után megérkezett tavaly nyáron A hegyi doktor - Újra rendel, amely letarolta a főműsoridőt, verte a TV2-t és megközelítette a teljes lakosságban az Éjjel-nappal Budapestet is. Azonban Gruber doktort az indokoltnál egy évaddal hamarabb szünetre küldték, hogy a praxisát a Kisvárosi doktor vegye át.

kisvarosidoktor2.jpg

 A csere elsőre kissé megzavarta a nézőket, bizalmatlanok voltak az új orvossal kapcsolatban, de hamar rájöttek, hogy kellemes kikapcsolódást jelentenek az ő kalandjai is. Nem is csoda, hogy az anno az M1-en leadott első két évad után a Duna TV-re megérkezett a sorozatból a harmadik szezon, tegnap pedig már a negyedik is bemutatkozott és a rajongóknak egy ideig nem kell nélkülözniük kedvenc szériájukat, ugyanis január 21-től érkezik az ötödik, Németországban 2013-2014-ben képernyőre került ötödik évad is. Az ötödik szezon után viszont új produkció érkezhet a Duna TV-re, ugyanis a Kisvárosi doktor hatodik évadát még csak most készítik, azonban hogy mi váltja majd, azt egyelőre nem tudni.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

A kép forrása: mediaklikk.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása