Jótékonysági gálaesttel készül az RTL Klub (frissítve!)

2015. december 18. - Jasinka Ádám

 Nem vagyok biztos benne, de szerintem A királynő elnevezésű szépségkirálynő-választások óta nem volt, vagy legalábbis nem nagyon volt élő, zenés, gálaszerű műsor az RTL Klubon. A többi tévéadó sem gyárt(at) ilyenekből tucatszám, de azért becsúszott egy-két hasonszőrű produkció már a köztévére és a TV2-re is.

rtlklubjotekonysagigala.jpg

 Az RTL Klub tavaly (és lehet, hogy tavaly előtt is) a Fókusz Pluszban foglalkozott kifejezetten a jótékonysági témával és az adások ideje alatt arra buzdították a nézőket, hogy küldjenek legalább egy SMS-t az adott segélyszervezet telefonszámára. Ez a fajta vállalás, ha nevezhetjük annak, pedig idén sem marad el, csak most nem a Fókusz különkiadásában, hanem a december 28-án, 19:15-től látható jótékonysági gálaest keretében szeretné felhívni a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet és a tévéadó a figyelmet a rászorulókra. A 1353-as adományvonalra küldött minden egyes SMS vagy indított hívás 250 forint felajánlást jelent a segélyszervezet számára.

 A december 28-án, hétfő este képernyőre kerülő szeretet.éhség. - Összefog az ország nevű nagyszabású gálaműsorban fellép Tóth Andi, az ötödik X-faktor győztese, Zséda, aki jövőre A Dal zsűrijében foglal majd helyet, Palya Bea, Nótár Mary, L.L. Junior, Oláh Gergő és Nika, valamint Flour Tomi, Papp Szabi és a Deego, Wolf Kati, Horányi Juli a The Biebers-szel és a Hungary's Got Talent első helyezettje, a Dirty Led Light Crew is.

 A stúdióban vendégként ott lesz többek között Orbán Ágnes, A konyhafőnök harmadik évadának nyertese, Hegedűs Hanga A konyhafőnök Junior győztese, Keresztes Ildikó és Baricz Gergő, Barabás Éva és Gönczi Gábor, valamint megjelennek válogatott vízilabdázók és az Éjjel-nappal Budapest szereplői is. A szeretet.éhség - Összefog az ország műsorvezetői Lilu és Istenes Bence lesznek.

A kép forrása: segelyszervezet.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása