Vadonatúj sorozattal kezdi a jövő évet a VIASAT3

2015. december 14. - Jasinka Ádám

 A VIASAT3-ra érkezik ugyanis - az amerikai premier után 48 órával, szinkronosan - az MTV újdonsága, a Terry Brooks Shannara öröksége című regényciklusának második kötete alapján készülő Shannara - A jövő krónikája. A sorozat évezredekkel bolygónk pusztulása után játszódik, amikor is a Földet már Négyföldként nevezik és az emberek mellett trollok, gnómok és elfek lakják.

shannaraajovokronikaja.jpg

 Ez utóbbiak közé tartozik a címszereplő, Shannara-család is, akik felmenőik révén olyan természetfeletti képességek birtokosai, amelyek segítségével döntően befolyásolhatják a világ alakulását, melyet a rég feledésbe merült sötét erők fenyegetnek. A gonosz ellen Amberle, az elf hercegnő, a Shannara-család utolsó leszármazottja, a félig ember, félig elf Will és Eretria, a bandita, három egymástól eltérő személyiség fog össze. Küldetésük, hogy megmentsék a világot, de eközben saját félelmeikkel is meg kell küzdeniük.

 A sorozatban több ismert színész is szerepet vállalt, John Rhys-Davies (Slider, A Gyűrűk ura) és Manu Bennett (Spartacus, A zöld íjász) mellett a főszereplőket Ivana Baquero, Poppy Drayton és Austin Butler alakítják, de játszik még a szériában többek között Brooke Williams és James Remar is. A Shannara - A jövő krónikája készítői között megtaláljuk a Vasember és a mozikba a jövőre érkező A Dzsungel könyve rendezőjét, Jon Favreau-t, Jonathan Liebesmann-t, a Smallville-t is jegyző Miles Millart és a könyv íróját, Terry Brooks-t is.

 A sorozat premiere január 7-én este 9-kor lesz a VIASAT3-on és a folytatás is csütörtökönként kerül adásban.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

A kép forrása: ign.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása