Gyerekeknek indít tehetségkutatót jövő tavasszal a TV2

2015. november 12. - Jasinka Ádám

 A tévés piac újfent bebizonyítja, hogy mennyire a trendek nyomán működik, és hogy egy-egy sikeres formátum vagy ötlet által gerjesztett hullámot milyen sokan és milyen különböző formában próbálják meglovagolni. Az amerikai piac állóvizét mostanában a képregény-feldolgozások zavarják meg, Magyarországon pedig idén a főzős műsorok élték reneszánszukat a gyermekközpontú saját gyártásokkal karöltve. Az elmúlt időszak nagy magyar hullámait a celebes, főzős realityk, az énekes tehetségkutatók vagy éppen a dokurealityk gerjesztették, de érdekes módon egy-két kivételtől eltekintve ezek mára kikoptak a hazai tévés felhozatalból.

azenekiskolajatv2ujmusor.jpg

 A mostani trend - divatos kifejezéssel élve - kimaxolása egyértelműen A konyhafőnök Junior, amely egyszerre főzős és egyszerre gyermekközpontú, de az RTL Klubon kis tehetségeket nem csak a konyhapultok mögött, hanem a Hungary's Got Talentben is láthatunk, akiknek elvitathatatlanul nagy a sikere. Ez az a vonal, amire a TV2 jövő tavasszal egy saját műsort fog építeni, ugyanis Az ének iskoláját mintegy továbbfejlesztve és lebontva a csak énekes korlátot készítenek egy 5 és 16 év közötti gyermekeknek szóló tehetségkutatót, amire bármilyen produkcióval lehet jelentkezni. A műsorral kapcsolatban azt még nem tudni, hogy saját fejlesztés vagy licenc lesz-e, azonban mivel jövő tavaszra szánják, az sanszos, hogy egyelőre szüneteltetik Az ének iskoláját.

 A TV2 új tehetségkutatójára 5 és 16 év közötti gyermekek jelentkezését várják a tévéadó honlapján, ezen a linken.

A kép forrása: TV2 Sajtószoba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása