Itt vannak a Skorpió - Agymenők akcióban című sorozat magyar hangjai

2015. november 06. - Jasinka Ádám

 Az AXN jövő héten mutatja be az amerikai CBS tavaly meglepően jó nézettséget hozó újonc drámáját, a zseniális képességű informatikusok és penge elméjű fiatalok egy kiemelkedő csoportját középpontba állító Scorpiont. A sorozat magyar címe a Skorpió - Agymenők akcióban lett, ami egy kicsit rímel a hasonló tudású és különc embereket szerepeltető Agymenőkre (The Big Bang Theory). Ez egyrészt érthető lépés, az Amerikai Egyesült Államokban egy napon is van adásban e két sorozat, másrészt viszont erről az alcímről én vígjátékra és mozifilmre asszociálnék, ha nem tudnám, miről szól.

axnosz2.jpg

 A sorozat ötlete valós történeten alapul, a középpontjában pedig egy különc zsenikből álló csapat áll, élükön Walter O'Briannel, akiket az Egyesült Államok Belbiztonsági Minisztériuma szervez be azért, hogy segítsenek felvenni a harcot a világ csúcstechnológiai veszélyei ellen. Ennek a különleges egységnek a fedőneve pedig a Skorpió. A csapat tagjai igazán testhezálló feladatra lelnek; kivételes képességeikkel a világ biztonságát szolgálják, miközben olyan közösségben élhetnek, ahol a különcség a norma. A sorozat premierje november 9-én, hétfőn 21:05-kor lesz az AXN-en.

 A Skorpió - Agymenők akcióban magyar hangjai között jó pár olyan színészt találunk mint például F. Nagy Erika vagy Németh Gábor, akiket új sorozatban állandó vagy főszereplőként mostanában szinte alig, vagy csak keveset hallhattunk. Az Agymenőkkel való hasonlóságot pedig fokozza majd a magyar változat azzal (persze csak mind a két sorozatot ismerők számára), hogy az egyik szereplőt az a Karácsonyi Zoltán szinkronizálja, aki Howard Wolowitz magyar hangjai is. A szinkronhangokért köszönet az AXN-nek!

Skorpió - Agymenők akcióban (Scorpion)

Elyes Gabel - Papp Dániel
Katharine McPhee - F. Nagy Erika
Robert Patrick - Németh Gábor
Eddie Kaye Thomas - Karácsonyi Zoltán
Jadyn Wong - Csifó Dorina
Ari Stidham - Szűcs Péter Pál
Riley B. Smith - Pál Dániel

Szinkronrendező: Kosztola Tibor

Forrás: AXN
A kép forrása: AXN

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása