Vadonatúj vígjátéksorozat jön az HBO-ra

2015. november 04. - Jasinka Ádám

 Az idén nyár végén vagy ősszel debütált új, amerikai sorozatok közül eddig nem sok került bemutatásra Magyarországon, ami persze nem meglepő, hiszen amíg nincs a teljes szezon berendelve, nem is érdemes nekiállni a magyar vetítésnek sem. A nyáron vagy augusztus környékén adott szériák közül azonban már lehet válogatni, az első fecske pedig a The CW újdonsága, a Significant Mother lesz.

azanyjat.jpg

 Az HBO Comedy-n december elsején debütáló Azanyját! főszereplője egy olyan férfi, akinek elváltak a szülei és ezen felül tovább bonyolítja életét az, hogy egyik legjobb barátja kikezdett az édesanyjával, akit közben édesapja megpróbál visszahódítani, akár azon az áron is, hogy felhasználja ehhez saját fiát. A sorozat első évada kilenc részből áll és az HBO Comedy-n viszonylag hamar adásba is kerülnek ezek az epizódok, hiszen a korábban megszokotthoz hasonlóan ebből a szériából is heti három részt vetítenek majd.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

A kép forrása: pogdesign.co.uk

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása