Ugyanarra gondolt az RTL Klub és a TV2 is (frissítve!)

2015. november 03. - Jasinka Ádám

 Azt mindig érdekes és vicces felfedezni, amikor egy ruhát, kelléket, díszletet vagy zeneszámot tekintve egy srófra jár két egymástól vélhetően elég távol álló és dolgozó ember agya, akik emiatt munkájukban ugyanazt a döntést hozzák. Ez történt most az RTL Klub és a TV2 esetében, ugyanis a Keresem a családom és a Hűtlen vágyak új ajánlói alá ugyanazt a dallamot, zenét keverték munkatársak. A dolog pikantériáját pedig az adja, hogy a két műsor nem csak, hogy ugyanazon a napon, november 10-én, de majdnem ugyanabban az időpontban is indul (21:20 és 21:30).

logo_rtlklubtv2.png

 A Keresem a családom promója alatt végig ez a zene szól, a Hűtlen vágyak esetében 00:20-tól tessék figyelni.

FRISSÍTÉS: Az RTL Klub a Keresem a családom ajánlóiban már nyár óta ezt a dallamot, zenét használja.

FRISSÍTÉS 2: A Hűtlen vágyak, vagy eredeti címén Satisfaction amerikai, 2014-ben készült első évados ajánlójában is ez a dallam szól, megvan a nyertes.

A kép forrása: RTL Klub Sajtóklub, TV2 Sajtószoba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása