November végétől Ördög Nóra váltja Liptai Claudiát

2015. november 02. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub november 9-től változtatja meg idén ősszel immáron harmadjára a kínálatát, a TV2 viszont kivár és ahogy az Ezek megőrültek! esetében, Az 50 milliós játszmánál is csúsztatnak, azaz nem a kvázi vetélytárs műsor fináléjával együtt küldik szünetre aktuális, napi saját gyártásukat. Emiatt a megemelt főnyereményű kvízműsor november 20-án fog zárni és a rá következő héten már kezd is A Kocka.

akockaordognora.png

 A Kocka habár most azt mondanánk rá, hogy az 1 perc és nyersz! másolata, valójában öregebb formátum, mint az RTL Klubos változat, azaz a Minute to Win It! a kvázi koppintás, nem pedig a The Cube, bár ötlet szinten mégis az 1 perc és nyersz! a régebbi, de adásba mégsem ez került előbb a világon. Azonban ez a kérdés nem hiszem, hogy nagyon fontos lenne, ugyanis az ilyen megvettem-lemásoltam kérdéskörön nem érdemes vitázni, pláne, hogy csak az alap hasonló és egyébként is, ilyen ez az iparág is. A Kocka azonban jól is kijöhet abból, hogy az RTL Klubon ősz elején volt adásban a hasonszőrű produkció, azaz vélhetően nem csömörlenek majd meg a nézők az ügyességi vetélkedőktől.

 A TV2-s műsor házigazdája Ördög Nóra lesz, aki a Rising Star és Az ének iskolája után kapott saját műsort a tévéadónál, ahol teljes egészében magára lesz utalva, ha úgy tetszik. A Kocka november 23-án debütál és vélhetően Az 50 milliós játszma műsorsávját kapja meg, hacsak nem variál valamit a TV2.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

A kép forrása: tv2.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása