Novemberben indul az RTL Klub legmeghatóbb saját gyártása

2015. október 23. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub idén ősszel a korábbi évektől eltérően nem egy nagy, drága showműsorra építi fel a főszezonját, hanem kipróbál több, kisebb formátumot is, legyen szó társkeresőről, celebes vetélkedőről vagy civil embereket felvonultató, buliszervezős Vacsoracsatáról. Az őszre tervezett újdonságok közül a talán három legérdekesebb, A konyhafőnök Junior, a Válótársak és a Keresem a családom viszont még nem mutatkozott be.

keresemacsaladomlogokep.png

 Az előbbi premierjéről egyelőre még semmi konkrétumot nem lehet tudni, utóbbi debütálást viszont a csütörtöki Fókuszban felfedte a tévécsatorna. A Keresem a családom felhívására közel ezren jelentkeztek, azaz ennyi ember szeretné megtalálni rég elveszett vagy elveszettnek hitt családtagját. A műsor készítői között megtaláljuk a Forró nyomonból is ismert Máté Krisztát és Hadas Krisztát, akik a műsorvezetővel, Liluval és egy kis csapattal hónapokat dolgoztak azon, hogy összehozzák a rég nem látott családtagokat.

 A Fókusz riportját itt lehet megtekinteni, részleteket is mutatnak az elkészült adásokból és betekintést nyerünk abba, hogyan is készült a műsor. A Keresem a családom premierje november 10-én lesz a Barátok közt után.

A találatért köszönet asd-nek.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása