Sorozatban tér vissza Dolph Lundgren a magyar képernyőkre

2015. augusztus 19. - Jasinka Ádám

 Az RTLII őszi megújulására egyelőre még várni kell, ugyanis szeptember első hetében még egyik bejelentett műsor sem kerül képernyőre és igazán nem is lesz változás a kínálatban, leszámítva azt, hogy az Érintés című sorozat ismétlései után érkezik egy premier széria, mégpedig sokak kedvenc akcióhősével, Dolph Lundgren-nel.

tuzonvizen.jpg

 A Tűzön-vízen című amerikai akciófilm-sorozat egy olyan különleges mentőcsapatról szól, ami azért alakult meg, hogy összehangoltabb és hatékonyabb legyen a mentés egy természeti katasztrófa során. A kaliforniai elitalakulat, a SAF3 vezetője a Dolph Lundgren által megformált John Eriksson. A sorozat érdekessége, hogy a szokásostól eltérően előbb voltak meg a kész epizódok, mint az a tévécsatorna, ahol leadták őket. Az esetek nagy részében ugyanis egy tévécsatorna (mostanában az online tartalomszolgáltatók (Netflix, Amazon, Hulu) is ide sorolhatók) rendelnek be egy sorozatot, amit ez után gyártanak csak le. A Tűzön-vízen premierje szeptember 4-én lesz az RTLII-n.

A kép forrása: RTLII Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása