Nem durrogtatja el a patronjait ősz elején az RTL Klub

2015. augusztus 19. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub őszre tervezett műsorairól annyit beszéltem már, hogy csalódást okozott, amikor megláttam, hogy szeptember első hetében alig kerül képernyőre belőlük valami. Sem a Hungary's Got Talent, sem a Keresem a családom!, sem pedig az új heti sorozatuk, az Igazából válás nem mutatkozik még be és premier sorozatokból is inkább a kábelcsatornák kínálatai között lesz érdemes a rajongóknak keresgélniük.

 A kora őszi kínálat persze nem lesz üres, hiszen visszatér az 1 perc és nyersz!, a XXI. század, a Házon kívül, folytatódik az Éjjel-nappal Budapest és a Barátok közt is, valamint bemutatkozik a Vigyél el! című csajozó show és legnagyobb meglepetésre újra lesz Gálvölgyi-show, igaz kicsit más formában, mint régen.

rtlklub1percesnyersz.jpg

 A hétköznap esték, ahogy várható volt ismét úgy alakulnak, mint amikor adásban volt A konyhafőnök, azaz az Éjjel-nappal Budapest este nyolc órára kerül és emiatt a Barátok közt újra fél tízkor kezdődik majd, aminek szerintem sokan nem fognak örülni. Egyrészt a szappanopera rajongóinak sem biztos, hogy annyira tetszik ez a késő esti kezdés, másrészt az RTL Klubon vetített sorozatok nézői sem lehetnek felhőtlenül boldogok, hiszen hiába jönnek az új részek a Castle-ből és a Szulejmánból, ha este tíz után kerülnek csak adásba.

 A tervezet szerint a Dr. Csont hatodik évados ismétlései után egyelőre még nem érkezik az új, tizedik szezon, hanem a Gyilkos elméket vetíti majd az RTL. Ez azonban nem hivatalos információ, a tervezeten még változtathatnak, bár lehet abban logika, hogy a tévéadó még nem veti be késő este a premier részeket abból a sorozatából, ami a fiatalok között a legnépszerűbb, de az sincs kizárva, hogy valami más áll a döntés hátterében.

rtlklubvigyelel.jpg

 A hétköznap esték ezeken felül nem sok izgalmat tartogatnak, ellenben a hétvégékkel már más a helyzet, ugyanis szeptember 5-én debütál a Gálvölgyi-show - avagy játszd újra, János!, melyben Gálvölgyi János kizárólag műsor- és karakterparódiákkal jelentkezik majd. A régi műsornak is ezek voltak szerintem a legjobb részei és a mai napig kedvencem a kalózos KölyökKlub, a Barátok közt vagy a Leggyengébb láncszem kifigurázása.

 Az új Gálvölgyi-show után mutatkozik majd be a Vigyél el! című párkereső show, ami ugyan a premier után is szombatonként marad adásban, de már nem este kilenckor, hanem nyolc órakor fog kezdődni, hiszen ez a műsor vezeti majd fel a Hungary's Got Talentet. Ez pedig azt is jelenti, hogy Gálvölgyi János műsorának folytatása nem szombatonként lesz adásban. Arról, hogy mi a terve a Gálvölgyi-show-val az RTL-nek egyelőre nem tudni még semmi konkrétumot, sanszos, hogy megvárják az első rész nézettségét és annak függvényében döntenek majd a folytatásról.

 Az RTL Klub őszének első hete nem lesz túl izgalmas, főleg annak tekintetében, hogy sok műsoruk csak a későbbiekben fog bemutatkozni.

Hétköznap:

15:10: A szerelem foglyai
16:20: A mentalista (2. évad, ism.)
17:20: Fókusz
18:00: Híradó
18:55: 1 perc és nyersz!
20:00: Éjjel-nappal Budapest
21:20: Barátok közt

Hétfő:

21:55: Dr. Csont (6. évad, ism.)
22:50: Híradó
23:20: A főnök (7. évad)

Kedd:

21:55: Castle (5. évad, folytatás)
22:50: Híradó
23:20: XXI. század

Szerda:

21:55: Szulejmán
22:55: Híradó
23:25: Házon kívül

Csütörtök:

21:55: CSI: A helyszínelők (9. évad)
22:55: Híradó
23:30: Brandmánia

Péntek:

22:00: film

Szombat:

13:50: A harc törvénye (2. évad)
16:00: film
18:00: Híradó
18:50: Fókusz Plusz
20:00: Gálvölgyi-show - avagy játszd újra, János!
21:00: Vigyél el!
22:20: film

Vasárnap:

13:45: Agatha Christie-történetek
15:45: film
18:00: Híradó
18:50: Cobra 11 (17. évad, ism.)
19:50: film
21:40: film
23:45: Portré

A kép forrása: RTL Klub Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása