Ők lesznek A titkok könyvtára című sorozat magyar hangjai (TV2-s változat)

2015. augusztus 17. - Jasinka Ádám

 A titkok könyvtára-filmek folytatásának szánt azonos című sorozat már tavaly/idén bemutatkozott a magyar tévénézőknek, hiszen a Universal Channel sugározta az első évadot. Akkor nem sikerült a magyar szinkronhoz megszerezni a filmekből, a Vészhelyzetből és az Éghasadásból is ismert Noah Wyle-hoz az állandó szinkronhangját, Alföldi Róbertet az elfoglaltságai miatt és ezért Stohl András szólaltatta meg a színészt magyarul.

atitkokkonyvtaraszinkron.jpg

 A sorozathoz viszont most új szinkron készült, mivel A titkok könyvtára a TV2-n, azaz egy országos adón is megnyitja kapuit. A főszereplő ugyan nem teljesen Noah Wyle, de szerves része ennek a film- és tévésorozatnak, ezért érhető, hogy a TV2-nél nagyon szerették volna, ha Alföldi Róbert lesz ismét a színész magyar hangja. A jó hír pedig az, hogy nem csak ezt a párosítást sikerült megtartani, hanem a többi színész is megkapta egy korábbi, mondhatjuk hogy talán legismertebb hangpárosát, akár A titkok könyvtára-filmekből, akár Az elveszett ereklyék fosztogatóiból (de jó sorozat is volt ez és milyen szinkronnal!).

 A titkok könyvtára első része szeptember 1-jén debütál a TV2-n, 21:25-kor. A magyar változatot a többek között a Bosszút, a Wayward Pines-t és az Empire-t is jegyző Kertész Andrea rendezte, akinek a munkáját én szinkronról szinkronra egyre jobban kedvelem. A magyar szöveget pedig Vajda Evelin írta. A stáblistáért köszönet a TV2-nek!

A titkok könyvtára (The Librarians)

Noah Wyle - Alföldi Róbert
Rebecca Rominj - Orosz Anna
Christian Kane - Zöld Csaba
Lindy Booth - Roatis Andrea
John Laroquette - Kajtár Róbert
Matt Frewer - Rosta Sándor
John Kim - Czető Roland
Lesley-Ann Brandt - Bogdányi Titanilla

Szinkronrendező: Kertész Andrea
Magyar szöveg: Vajda Evelin
Stúdió: Masterfilm Digital

A kép forrása: TV2 Sajtószoba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása