Itt vannak a Mutassatok egy hőst! című sorozat magyar hangjai

2015. augusztus 12. - Jasinka Ádám

 Az HBO augusztusban az eddig premierek mellé behoz még két saját gyártást, melyek közül az egyik, a román HBO sorozata, Az Árnyak már tegnap bemutatkozott, míg a másik, a Mutassatok egy hőst! az amerikai bemutatóval egy időben, augusztus 17-én nálunk is látható lesz, igaz elsőre csak feliratosan. A szinkronos premier augusztus 30-án lesz.

mutassatokegyhost.jpg

 A Mutassatok egy hőst! készítői a producer David Simon (Treme, Drót) és a rendező Paul Haggis (Ütközések). A történet főszereplője Nick Wasicko, aki a legfiatalabb nagyvárosi polgármesterként kerül a New York állambeli Yonkers élére. Az egyik döntése, miszerint bérlakásokat építtet afro-amerikaiknak a fehér középosztálybeliek lakta negyedben hatalmas vihart kavar. Ez pedig nem csak megosztja a lakosságot, de a faji és politikai csatározások megbénítják az önkormányzatot és tönkreteszik Wasicko politikai pályafutását.

 A sorozat erőssége az alaptörténet mellett a karaktereket megformáló színészek, hiszen olyanok játszanak benne mint Oscar Isaac, Winona Ryder, Alfred Molina vagy James Belushi. A magyar változat ennek megfelelően izgalmas és színes lett és Kozma Mari a Krízisben után újabb HBO-os saját gyártás szinkronját rendezi. Köszönet a stáblistáért az HBO-nak!

Mutassatok egy hőst! (Show Me a Hero!)

Oscar Isaac - Varga Gábor
Jon Bernthal - Pál Tamás
Alfred Molina - Mihályi Győző
Winona Ryder - Huszárik Kata
Carla Quevedo - Haffner Anikó
James Belushi - Harmath Imre
Catherine Keener - Menszátor Magdolna
Natalie Paul - Csuha Bori
Michael Stahl-David - Czető Roland
Josh Salatin - Kisfalussy Lehel
Allan Steele - Seder Gábor
Jim Bracchitta - Vári Attila

Magyar szöveg: Seregi Dávid
Hangmérnök: Hadfi Dezső
Vágó: Kozma Judit
Gyártásvezető: Mázsár Gyula
Szinkronrendező: Kozma Mari
Stúdió: Mikroszinkron

A kép forrása: HBO

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása