Ők lesznek az Új csaj című sorozat magyar hangjai

2015. augusztus 03. - Jasinka Ádám

 Az RTLII-n kerül képernyőre ősszel a FOX pazar nézettséggel és minőséggel kezdő, majd sajnos egy kicsit visszaeső szitkomja, a New Girl. Az Új csaj magyar címet kapó komédiát nagyon sokan várták már, hogy magyar nyelven is élvezhessék és nagy meglepetésre az RTL Csoport legfiatalabb, ősszel teljesen megújuló kábeladóján fog debütálni. Ott ahol nem is olyan régen, szintén egy régen várt szitkom, Az élet csajos oldala (2 Broke Girls) is országos premierként mutatkozott be.

ujcsaj.jpg

 Az Új csaj főszereplője a Dr. Csont dr. Temperance Brannenjét alakító Emily Deschanel testvére, Zooey Deschanel egy olyan lányt játszik ebben a sorozatban, aki nem csak, hogy bohém és sokszor túlkomplikálja egyes lépéseit, döntéseit, de meglepően sok furcsa szokása van. Az alaptörténet szerint albérletet keres és egy olyan lakásban talál kiadó szobát, ahol három, nem éppen átlagos férfi lakik. A New Girl első két évadát személy szerint imádtam, később sajnos lemorzsolódtam, de azt hiszem itt a remek alkalom, hogy bepótoljam. A szinkronhangokért és a stáblistáért köszönet az RTL Klubnak!

Új csaj (New Girl)

Zooey Deschanel - Nemes Takách Kata
Jake Johnson - Csőre Gábor
Max Greenfield - Szabó Máté
Lamorne Morris - Dányi Krisztián
Hannah Simone - Sallai Nóra

Magyar szöveg: Balázs Csilla
Producer: Kovács Zsolt
Szinkronrendező: Horváth István
Stúdió: SYNCOM Stúdió

Forrás: RTL Klub
A kép forrása: stuffpoint.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása