Mindkét műsorát bukta Rákóczi Feri

2015. július 28. - Jasinka Ádám

 A TV2 ősszel amellett, hogy kipróbál majd új formátumokat visszahozza két egykoron sikeres és nézett műsorát, az Ezek megőrültek!-et és A 40 milliós játszmát is. Azokat a saját gyártásokat, melyeket huzamosabb ideig pihentetik a raktárban általában mikor újra előhúzzák valamit mindig csavarnak rajtuk vagy legalábbis felfrissítik az arculatot és a menetrendet. Nem történik ez másként most ezzel a két műsorral sem.

rakocziferi.jpg

 Az Ezek megőrültek! nem csak új díszletet és logót, hanem új társműsorvezetőt is kapott, ugyanis Majka partnere Rákóczi Feri helyett Till Attila lett. A 40 milliós játszmában pedig a ráncfelvarrás eredményeként tízmillióval megemelt fődíjért küzdhetnek majd meg a jelentkezők, akiket nem Rákóczi Feri, a korábbi házigazda, hanem Liptai Claudia fogja majd segíteni, mivel ő kapta meg a vetélkedő új részeinek vezetését.

 A Morning Showból ismert Rákóczi Feri most vagy nem vállalta egyik felkérést sem, vagy a TV2-nél eleve szóba sem jött a neve az új évadokra, mindenesetre bárhogyan is történt, kívülről szemlélve nem a rádiós műsorvezető jött ki a legjobban a két produkció visszatéréséből. Ez persze nem jelenti azt, hogy a TV2-n nem térhet vissza egy másik műsorral, ugyanis szerintem az is benne lehet a pakliban, hogy a főzés iránti szenvedélye miatt őrá bízzák majd A Milliomos szakács című új vetélkedőt.

 Az Ezek megőrültek! új etapja augusztus 31-én debütál, Az 50 milliós játszma pedig nem kapott még hivatalos premieridőpontot, de vélhetően nem vár vele a TV2 olyan sokáig, főleg ha az első terveik nem jönnek be annyira.

Forrás: TV2
A kép forrása: origo

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása