Majkával és Tillával jön az Ezek megőrültek! új évada

2015. július 14. - Jasinka Ádám

 A TV2 őszre tervezett műsorai közül engem személy szerint az Ezek megőrültek! érdekel a legjobban, mivel régen is az egyik legszórakoztatóbb produkciónak tartottam. Az új évadra felfrissítették kicsit a formátumot és új arculatot és díszletet is kapott a műsor, mindamellett, hogy Rákóczi Feri helyét Till Attila fogja átvenni. Ez mindenképpen egy érdekes csere lehet, ha viszont Tilla tudja hozni azt, amit a Sztárban sztárban és nem lesz túl sok, akkor nem lesz szerintem probléma a szórakozással.

ezekmegorultekmajkatilla.jpg

 Az új részeket a héten kezdték forgatni, a versenyzők között pedig lesznek visszatérő és új arcok is, többek között az Irigy Hónaljmirigy Show tagjai és a Zámbó-család, de kipróbálja magát a különféle vicces feladatokban Aleska Diamond és Baukó Éva is. A premierről egyelőre nem tudni még semmit, de várhatóan augusztus végén vagy szeptember elején lesznek adásban az új epizódok.

A kép forrása: TV2 Sajtószoba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása