Visszatérnek a bűnös város rendőrei

2015. július 13. - Jasinka Ádám

 A Harmadik műszak sokáig az egyik kedvenc sorozatunk volt a családban és a mai napig előfordul, hogy egyszerre fordulunk egymás felé, ha egy sorozatban vagy filmben egy belőle ismert színész tűnik fel. A rendőrös-tűzoltós-mentős vonalat sokáig nem volt tudta számunkra semmi újrarajzolni egészen addig, amíg egy borongós, őszi napon bele nem néztünk a Lángoló Chicago első részeibe. Innentől fogva pedig nem volt megállás, epizód epizódot követett és hamar megnéztük a magyarul elérhető első két évadot. Az izgalmas finálé után viszont megint ott voltunk, ahol a part szakad, mivel nem volt több rész szinkronnal.

bunoschicago.JPG

 Igen, lehet mondani, hogy így jártunk, meg kellett nekünk szinkronnal nézni, de egyrészt sokkal kényelmesebb így sorozatozni, mint a felirattal vagy az eredeti nyelvvel bajlódni, másrészt imádjuk a szinkront és a Lángoló Chicago esetében kifejezetten jó magyar változatról beszélhetünk. A két, magyarul leadott évad utáni űrt a testvérsorozat, a Bűnös Chicago töltötte be ideig-óráig, ugyanis ahogyan megtetszett nekünk a keménykezű, korrupt rendőrcsapat már le is került a képernyőről a legizgalmasabb, nyolcadik epizód után.

 A Bűnös Chicago a SuperTV2-n debütált, de a folytatásra már a Pro4-en fog sor kerülni, ráadásul úgy, hogy egy héten két részt is leadnak majd, egyet szombat, egyet vasárnap este. Nem mondom, hogy ez elég kárpótlás, de ha az első évad fináléja után érkezik a második szezon, akkor nincs probléma. A le nem adott 1x09-es epizód premierje augusztus elsején lesz a Pro4-en.

A kép forrása: Pro4 Sajtószoba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása