Megrendezett katasztrófákról szól a magyar FOX új minisorozata

2015. július 01. - Jasinka Ádám

 Az irányítók (The Fixer) egy két részes minisorozat, amelynek középpontjában a balesetekkel foglalkozó állami hivatal, a NAIA egyik nyomozója Ellie Molaro áll, aki egy példátlan mértékű természeti katasztrófa után, amikor is több millió gallon olaj ömlik a Csendes-óceánba, gyanakodni kezd, hogy valami nem stimmelhet a hivatalos magyarázatokkal.

aziranyitok.jpg

 Az olajkatasztrófa után kapcsolatba lép vele egy Donovan Carter nevű titokzatos személy, aki azt állítja, hogy sem ez, sem más korábbi hatalmas balesetek nem véletlenül történtek. A megrendezett katasztrófák előidézői bizonyos irányítók, akik hasznot húznak ezekből a szörnyű eseményekből. Carter maga is ennek a szerveződésnek a tagja volt korábban, de most megpróbálja társait megállítani, akik az elmúlt évtized legnagyobb dobására készülnek, ugyanis célkeresztbe vették Washington D.C.-t.

 A két részes sorozat főszereplői Kathleen Robertson és Eric Dane. Az első epizódot július 23-án, este 21:50-kor adja majd a FOX, a másodikat pedig július 30-án, este 21 órakor láthatják a tévénézők.

A kép forrása: FOX

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása