Az Irigy Hónaljmirigy Show ismétlése váltja a török sorozatot a TV2-n

2015. június 18. - Jasinka Ádám

 A TV2-nél az Éden Hotel befejezése után álltak át nyári műsorrendre, most viszont ismét változtatnak a kínálatukon, ugyanis a kifejezetten alacsony nézettséget hozó és a főműsoridejüket picit lehúzó török sorozat, a Kuzey Güney - Tűz és víz helyére egyik régi saját gyártásuk népszerű epizódjait hozzák vissza június huszonkettedikétől.

irigyhonaljmirigyshowtv2.jpg

 A Tények és a Jóban rosszban jó számokat hoznak, de utánuk nem igazán tud labdába rúgni a TV2 köszönhetően annak, hogy a SuperTV2 után a főadón is bemutatott török sorozat a fiatal felnőttek körében nem annyira népszerű. A tévécsatorna ezért is cserélheti le ezt a műsort az Irigy Hónaljmirigy Show ismétléseire, ami csak azért nem tűnik szerintem jó döntésnek, mert a TV2 Csoport kábelcsatornáin a mai napig képernyőn vannak a régi epizódok, azaz a nosztalgia faktorra sem lehet most olyan nagyon építeni, de persze ki tudja, lehet, hogy bejön ez a húzás. A műsorrend többi eleme változatlan marad, leszámítva azt, hogy érkezik Maite Perronival egy új telenovella, de egyelőre még nem tudni, melyik műsorsávba.

 A nézők persze nem maradnak a Kuzey Güney nélkül, ugyanis szombat délutánonként dupla epizóddal fogja vetíteni a sorozatot a TV2.

A kép forrása: Irigy Hónaljmirigy Facebook oldala

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása