Saját életüket vették filmre a celebek az RTL kedvéért

2015. május 21. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub őszi, grandiózus terveivel, amik zömében nem is tervek, hanem bejelentett, készülő műsorok vagy új évadok, lassan Dunát lehetne rekeszteni. A tévéadónál azonban úgy látszik, hogy a nyarat nem felejtették ki a nagy, őszi készülődés közben, ugyanis érkezik az RTLII-re egy dokumentarista sorozat ismert magyarokkal a középpontban.

szelfi.jpg

 A Szelfi hat szereplője közt találunk énekesnőt, műsorvezetőt, sportolót és kritikust, tévés személyiséget is, akik mind-mind egy kézi kamerát használva filmre vették, mi történik velük három hónapon keresztül. Ez a videoblog, videónapló műfaját idéző, dokurealityszerű sorozat a hétköznapi, legtöbbször álarc nélküli valójukat mutatja (mutathatja) meg az ismert magyar embereknek és ha sikerült érdekes eseményeket lencsevégre kapniuk, akkor a bulvár (kukucskálós) faktor miatt ez lehet egy sikeres formátum is. Az sem mellékes persze, hogy kik az adott produkció szereplői, mivel a sok ellenszenves vagy kevésbé kameraképes ember el tudja rontani az amúgy ötletes műsorokat is.

 Az RTLII-n június nyolcadikától minden hétköznap este jelentkező műsor szereplője lesz Ada, a Reflektor műsorvezetője, Bérczesi Róbert, a hiperkarma nevű együttes alapítója, Horváth Gréta sportoktató, Karsai Kata az X-faktor egyik korábbi versenyzője, Puzsér Róbert, akit nem hiszem hogy be kell mutatni és Völgyessi Gabi, a Unique énekesnője. A szereplők saját maguk rendezik és veszik fel a filmjüket, azt hogy mi történik velük, majd ezeket véleményezik, elemzik is hasonlóan egy naplóbejegyzéshez. A műsor ismertetője gyomorbavágó őszinteséget ígér és betekintést a közösségi oldalak építette, sokszor színlelt valóságból álló fal mögé.

A kép forrása: RTLII Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása