Az Aranyélet lesz a magyar HBO új, nagy dobása

2015. május 15. - Jasinka Ádám

 Az HBO tegnap tartotta meg a sorozatot és a benne szereplő színészeket bemutató sajtótájékoztatóját. Az Aranyélet hasonlóan a Társas játékhoz és a Terápiához egy külföldi sorozat feldolgozása lesz, azonban annyiban mégis el fog térni a tévécsatorna korábbi, két nagyon is sikeres saját gyártásától, hogy itt annyit változtattak a történeten és a szereplőkön, hogy szinte nem is hasonlít a finn eredetire.

aranyeletszineszek.jpg

 A történet középpontjában egy olyan család áll, aminek családfője a hitelcsapdából kikerülve úgy dönt, hogy bármi áron, de megteremti maguknak a jó létet, az arany életet. A férfi édesapjának halála és a neki tett ígérete, miszerint tisztességes, becsületes életet fog élni ráveszi arra, hogy szálljon ki ebből a bűnözői világból. A felesége azonban nem szeretne engedni a megszokott luxusból és vissza-visszalöki férjét a rossz oldalra. A gyerekek közül a lányuk nem tudja, miből van olyan sok pénzük és amikor rájön, akkor megpróbál elszökni, a fiuk viszont tisztában van vele, miből élnek, de ettől függetlenül lázad a világ ellen.

 A családfőt a Társas játékban is játszó Thuróczy Szabolcs alakítja, a feleségét pedig az én nagy örömömre Ónodi Eszter. A színésznőt nem is olyan régen láttam a Swing című filmben, ahol szerintem zseniálisan jó volt és végig az járt az eszemben, hogy de jó lenne őt sorozatban látni. A gyerekeket Döbrösi Laura és Olasz Renátó alakítják, akik közül előbbi sokak számára nem lehet ismeretlen, ugyanis a Társas Játék mellett a jelenleg is képernyőn levő Egynyári kaland című sorozat egyik szereplője.

 Az Aranyéletben rajtuk kívül állandó szereplő lesz még a családfő öccsét alakító, a jó fiú Lengyel Tamás, illetve az abszolút rossz, gengszter típus figurát megkapó Anger Zsolt. A színészek nevét elolvasva azt hiszem ez kifejezetten ígéretes produkció lesz.

 A sorozat forgatókönyveit Tasnádi István, Zomborácz Virág és Bárány Márton írták, a rendezők pedig Dyga Zsombor és Mátyássy Áron. Nem csak a színészi, de a készítői oldalon is tehetséges emberek dolgoznak a sorozaton, ami így könnyen lehet méltó utódja a Társas játéknak és a Terápiának. Az Aranyélet premierje november nyolcadikán lesz és az évad nyolc, egyenként ötven perces epizódból áll majd.

 A sorozattal kapcsolatos további részletekért kattintsatok ide a sajtótájékoztatóról készült beszámolóért.

A kép forrása: Aranyélet Facebook oldala

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása