Premier vígjátéksorozat jön a SuperTV2-re

2015. május 11. - Jasinka Ádám

 A TV2 premier sorozattartalmait az utóbbi időben nem a főadón, hanem a kábelcsatornáin kell keresnünk, ugyanis egy-két kivételtől eltekintve, az országos adóra nem sok premier érkezik. Az új sorozatok vagy évadok nézettségét látva, ez nem is csoda, de azért azt se felejtsük el, hogy egy este tízkor adott epizódtól nem várhatunk el félmilliós vagy nagyobb nézettséget, ha a felvezetés sem sokkal jobb.

rebeccabirono.JPG

 A kábelfronton viszont erősít a TV2, ugyanis érkezik egy az Amerikai Egyesült Államokban tavaly debütált vígjátéksorozat, a Rebecca bírónő (Bad Judge). A sorozat ugyan nem hozott valami jó nézettséget és ezért nem készül belőle második évad, viszont fontos azt is kiemelni, hogy az epizódszám nem áll szoros kapcsolatban a minőséggel, azaz lehet valami brutálisan jó úgy is, hogy kevés rész készült belőle és fordítva.

 A Rebecca bírónő tizenhárom részes évada május harmincegyedikén debütál a SuperTV2-n, hétvégén, a délutáni műsorsávban és a történet középpontjában egy olyan bírónő áll, akinek igen szétszórt a magánélete, ugyanis szeret bulizni, pasizni és nagy kanállal falja az életet.

A kép forrása: SuperTV2 Sajtószoba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása