Tévécsatornát vált a Totál szívás

2015. április 05. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub mutatta be anno magyarul a mára talán az egyik legnépszerűbb és legtöbbet dicsért drámasorozat, a Breaking Bad első három évadát, majd miután ismételte is a leadott részeket valahogy csak nem adták tovább az egyébként is sokszor csak késő este vetített sorozat többi részét. Amiatt, hogy az RTL Klub a sorozatait viszonylag szoros marokban fogja és csak kevés esetben adja el/adja oda másnak a vetítési jogokat (Bosszú, Egyszer volt, hol nem volt, Szívek doktora, A Grace klinika) sokat kellett várniuk a Totál szívást magyarul követőknek, hogy a negyedik és ötödik évadot végre szinkronnal nézhessék meg. A magyar AMC viszont megszerezte a sorozatot.

totalszivas.jpg

 Azonban mielőtt sor kerülne a két, le nem adott évad magyar tévés premierjére az AMC megismétli az első három etapot, amik közül a hét részes első évad első epizódja május hetedikén kerül képernyőre. A Magyarországra csak nem régen bejött tévécsatornának elég szépen gyarapodik a sorozatfelhozatala és ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni, hogy a bemutatott sorozatok bizony egytől egyig magas minőséget képviselnek. A május tehát totálisan kemény lesz az AMC-n, ugyanis a Totál szívás (aminek a spinoffját is ők adják) mellett érkezik a Kemény motorosok ötödik évada is.

A kép forrása: amctv.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Walter Hartwell White 2015.04.29. 22:51:32

Végre. Ugyan láttam már, de kíváncsi vagyok a szinkronra a negyedik évadtól.
süti beállítások módosítása