Újabb nyomozó atya érkezik a köztévére

2015. április 01. - Jasinka Ádám

 A Duna TV átalakulása óta nem csak műsorait, de nézettségét tekintve is az első helyre lépett a köztelevíziók rangsorában. A saját gyártások és a külföldi sorozatok persze nem mindenki tetszését nyerik el, de láthatóan a tévézőknek ez jobban fekszik, mint a március tizenötödike előtti főadós kínálat. A tévécsatornák a biztos bázist jelentő műsorok mellé kell, hogy behozzanak újdonságokat, mivel ezekkel lehet nem csak több figyelmet maguk felé irányítani, de olyan tévézőket is meg tudnak nyerni, akik eddig valamiért nem kapcsoltak rájuk. Az persze már más kérdés, hogy mennyire vonzó egy újabb nyomozós sorozat, ha egyáltalán a célok között szerepel a fiatalabb vagy az eddig a köztévétől elszokott nézők megszólítása.

brownatya.jpg

 A köztévé főadójára ugyanis a Don Matteo mellé érkezik egy újabb olyan krimi, amiben a főszereplő és a nyomozások egyik kulcsfigurája egy egyházi személy. A Duna TV-re a Hölgyek öröme váltásaként jön a szintén angol sorozat, a Brown atya, aminek főszereplőjét a Harry Potter-filmekből is ismert Mark Williams alakítja. Az éles eszű római katolikus pap a festői angol tájon történő bűneseteket göngyölíti fel köszönhetően a gyóntatások során szerzett tapasztalatának is. A szerény megjelenésű atya történetei az 1950-es évek vidéki Angliájában játszódnak és az első évad tíz részét 2013-ban mutatták be, amit 2014-ben újabb tíz, majd idén januárban már tizenöt vadonatúj rész követett. Az első rész április tizenharmadikán debütál a Duna TV-n a Don Matteo felvezetésével.

A kép forrása: shawmedia.ca

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása