Országos premier krimikkel erősít a Universal Channel áprilisban

2015. február 26. - Jasinka Ádám

 A Universal Channel az egyik olyan tévécsatorna Magyarországon, ami sok premier tartalmat kínál, de nagyon sokáig szinte elérhetetlen volt a legtöbb néző számára, ugyanis egyre szűkebb csatornacsomagokba került. A tavalyi év vége azonban változást hozott ebben a korlátozott elérésben, mivel a családi csomag része lett ismét a Telekomnál a Universal Channel, ami ugyan így is közel száz tévécsatorna között vegyül el, de legalább kikerült a külön, extra csomagok közül.

doyleesdoyle.jpg

 A Universal olyan sorozatokat vagy azok új évadát hozza el elsőként a tévék képernyőire, mint a Botrány (kedvenc!), a Kékpróba, A férjem védelmében, az Intelligence - A jövő ügynöke vagy a Haven, azaz a szappanosabbtól, a misztikuson át a kőkemény drámáig nagyon sokszínű a sorozatkínálatuk. A márciust a Haven új, ötödik évadával bolondítják meg, míg áprilisban egy új sorozatot és egy új évadot is be fognak mutatni.

 Az egyik premier a brit krimisorozat. a Kisvárosi gyilkosságok legújabb, tizenhetedik évada lesz, ami 2015 január huszonnyolcadikán debütált a szigetországban. A négy részes évad epizódjait a magyar nézők így viszonylag gyorsan láthatják az egyik legrégibb angol krimisorozatból. Az évad premierje április ötödikén lesz.

 A másik premier egy új sorozat, a hat évados, tavaly év végén befejezett kanadai Doyle és Doyle (Republic of Doyle) lesz. A humoros krimi történetének középpontjában egy egykori rendőr áll, aki magánnyomozóként dolgozik apjával és annak második feleségével. A sorozat premierje április tizenharmadikán lesz és a Universal Channel minden hétköznap este 19:20-kor új részeket fog adni belőle. A több mint hetven részes sorozat így napi vetítésben lesz képernyőn.

A kép forrása: imgarcade.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása