Jön magyarul az egyik legjobb tűzoltós dráma új évada

2015. február 06. - Jasinka Ádám

 A TV2-n láthatták először a nézők az NBC tűzoltókról szóló sorozatát, a Lángoló Chicago-t, de mivel sajnos kevesen kapcsoltak az első pár epizódra, ezért kikerült a főműsoridőből, hogy hétvégente délután legyen adásban. A folytatásra, azaz a második évadra viszont már nem a TV2-n, hanem a SuperTV2-n került sor, miután újra leadták az első huszonnégy epizódot, jobban mondva csak huszonkettőt, mivel az évadzáró két rész nem került adásba. A Lángoló Chicago magyar rajongói az új évad mellett örülhettek annak is, hogy képernyőre került magyar szinkronnal a tűzoltós dráma testvérsorozata, a Bűnös Chicago. A téli szünet után azonban csak a tűzoltók álltak újra munkába, a rendőrök hosszabb szabadságot vettek ki. Az évadot pedig pont a legizgalmasabb rész után vették le a képernyőről.

chicagofire.jpg

 A Lángoló Chicago második évados fináléja után azonban nem szerepelt új epizód a SuperTV2 műsorrendjében, viszont a TV2-n ismét képernyőre kerül az első évad szerda késő esténként. Az első szezon után a csatorna le fogja adni a második etap huszonkét részét is, így előreláthatóan ősszel kerül sor a harmadik évad magyar premierjére - tudtuk meg a TV2-től.

A kép forrása: sky.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása